Baroq a făcut un cover după “Fireworks”, piesa lui Katy Perry

Apropo.ro / 04.04.2015, 10:00
Baroq a făcut un cover după “Fireworks”, piesa lui Katy Perry
Tânărul artist Baroq le-a făcut o surpriză inedită fanilor săi: a înregistrat un cover după piesa “Fireworks”, a celebrei cântăreţe Katy Perry.

Katy Perry este una dintre artistele mele preferate şi sunt bucuros că am reuşit să conving echipa să folosim această piesă pentru primul meu cover înregistrat live”, a explicat Baroq.

Înregistrarea a fost făcută într-un studio din Cluj, împreună cu Marius Băraş la pian. Puteţi asculta aici coverul făcut de Baroq: https://www.facebook.com/video.php?v=784080505016588&set=vb.764294790328493&type=2&theater

Baroq a lansat la începutul lunii martie piesa “Departe”, împreună cu un videoclip ieşit din tipare, într-un decor SF, în care joacă vedeta de televiziune Adelina Pestriţu.

Departe” vorbeşte despre momentul acela în care tot ce îţi doreşti este să pleci undeva cu persoana iubită şi să laşi în urmă toate problemele. “Mă regăsesc în versurile piesei. Am trecut printr-un moment greu, când părinţii prietenei mele se băgau în relaţia noastră, iar presiunea era aşa mare încât îmi doream să plec departe şi să las toate probleme în urmă. Tot ce îmi doream era să fiu cu ea”, a spus artistul.

Filmările au avut loc la studioul Videolink şi au durat peste 15 ore. Regia a fost realizată de Anton Sandu şi Octavian Răchită. Ţinutele au fost asigurat de Ana Andrei, de machiaj a fost responsabilă Mihaela Buzica, iar de coafuri s-a ocupat Elisabeta Manole.

Mai multe informaţii despre Baroq puteţi afla de pe pagina sa oficială de Facebook, http://www.facebook.com/BAROQofficial.