Barul unde consumatia iti este platita dinainte

Apropo.ro / 18.01.2012, 17:20
Barul unde consumatia iti este platita dinainte
Imagineaza-ti ca ca intri intr-un bar, comanzi ceva, iar la final ti se spune ca a fost deja platit ceea ce ai consumat. Cum ar fi?

Acest lucru se intampla in Corner Perk Cafe din Buffton, Carolina de Sud. Totul a inceput in anul 2010, prin amabilitatea unui client generos.

Corner Perk Cafe era un bar ca oricare altul pana intr-o zi, cand, un client a lasat 100 de dolari patronului locului, Josh Cooke. Aparent, clientul misterios voia sa plateasca viitoarele comenzi alte altora.

Conform lui Josh a fost ceva de genul: „Vreau sa le spui ca, cineva, a vrut sa le faca ziua mai frumoasa si le-a platit bauturile”.

Urmatorii clienti ce au venit nu au stiut ce sa mai spuna in fata unei asemenea povesti, si au acceptat „cinstea” barbatului misterios.

Barbatul a mai trecut pe la cafenea, se pare ca i-a vizitat de opt ori in ultimii doi ani, si a facut, de fiecare data, acelasi gest.

Cand proprietarul cafenelei a postat intamplarea pe Facebook, s-a dat startul unui trend. Au aparut la cafenea si mai multi „donatori” care au apreciat gestul clientului misterios, mai ales ca o anumita clienta a dorit sa ajute in acest sens barul si a dat zvon in tara. Toti au dorit sa pastreze „traditia”.

Printre clientii cafenelei s-au aflat si persoane care nu au comandat nimic, ci au dorit sa lase bani pentru alte consumatii.

„Oamenii vin si platesc consumatiile viitoare si ne dorim ca acest trend sa tina. Asa am putea ajuta oameni cu probleme sa isi plateasca curentul sau alte facturi. Umanitatea inca mai exista!”, spune Cook.