BASE Jumping de pe cea mai tare piscină din lume (Video)

Apropo.ro / 31.01.2012, 15:11
Dependenții de adrenalină fac BASE Jumping de pe marginea piscinei hotelului Marina Bay Sands din Singapore, una dintre cele mai fotografiate piscine din lume.

Marina Bay Sands Hotel din Singapore deține una dintre cele mai fotografiate și îndrăgite „piscine infinit” din lume, aflată la 200 de metri înălțime și lungă de 150 de metri.

Platforma pe care se afla Sky Park (în cadrul căruia se află piscina) este mai lungă decât turnul Eiffel din Paris, culcat la pământ, întinzându-se pe toate cele trei turnuri ale hotelului.

Marina Bay Sands Hotel

Perspectivă de sus a Sky Park-ului hotelului Marina Bay Sands

Având 2.560 de camere, cu preturi de cazare pornind de la 550 euro pe noapte, Marina Bay Sands Hotel este considerat drept cel mai scump hotel din lume, valorând peste 6 miliarde de dolari.

Fiind inaugurat recent, cu un concert susținut de Diana Ross, hotelul a ajuns atracție turistică și pentru pasionații de adrenalină care practică BASE Jumping, aceștia realizând un clip video superb cu săriturile realizate deasupra orașului Singapore.

Piscina Infinit

Relaxare în piscina infinit a hotelului Marina Bay Sands

Pentru cei care nu știați, B.A.S.E. Jumping este un acronim format din prescurtările celor patru zone de unde se pot practica aceste sărituri: clădiri, antene, poduri și pământ (Buildings, Antennas, Spans, Earth).