Basescu a înmânat trofeul Cupei României jucatorilor rapidiști

Apropo.ro / 27.05.2007, 11:02
Basescu a înmânat trofeul Cupei României jucatorilor rapidiști
Președintele României, Traian Basescu, a înmânat trofeul Cupei României jucatorilor echipei Rapid, care au învins, sâmbata, în finala, formația Poli Timișoara, dupa un meci disputat pe stadionul Dan Paltinișanu, transmite trimisul MEDIAFAX. Dupa încheierea

Președintele României, Traian Basescu, a înmânat trofeul Cupei României jucatorilor echipei Rapid, care au învins, sâmbata, în finala, formația Poli Timișoara, dupa un meci disputat pe stadionul Dan Paltinișanu, transmite trimisul MEDIAFAX.

Dupa încheierea meciului, câștigat de Rapid cu scorul de 2-0, jucatorii formației bucureștene au îmbracat tricouri cu numarul 13 pe spate, reprezentând numarul de trofee ale Cupei României câștigate de Rapid. Dupa ce și-au salutat suporterii prezenți la meci, jucatorii bucureșteni au mers și în dreptul galeriei formației gazda, Poli Timișoara, pe care au salutat-o, cele doua galeriile ale echipelor din finala Cupei României fiind înfrațite.

Jucatorii rapidiști au facut apoi un tur de stadion, în aplauzele suporterilor.

Premierea jucatorilor echipei Poli Timișoara a fost facuta de catre președintele Consiliului Județean Timiș, Constantin Ostaficiuc. În momentul în care la stația de amplificare li s-a cerut suporterilor timișoreni sa-i aplaude pe jucatorii pregatiți de Valentin Velcea, fotbaliștii au fost huiduiți, întreg stadionul strigând „Rușine sa va fie”.

Atacantul formației Rapid, Ianis Zicu, a fost desemnat jucatorul meciului, el primind o cupa din partea directorului general al FRF, Ionuț Lupescu. Lupescu, care a fost huiduit de unii spectatori, la fel ca și președintele Traian Basescu, le-a înmânat medaliile jucatorilor rapidiști, aceștia fiind felicitați și de președintele României.

Dupa ce și-au primit medaliile, fotbaliștii pregatiți de Razvan Lucescu au urcat pe un podium amplasat la mijlocul terenului, unde au primit trofeul din mâinile lui Traian Basescu. În momentul urmator au pornit zecile de tunuri de confetti și de vulcani amplasate pe pista de atletism din jurul terenului și a scenei, cei aproximativ 30.000 de suporteri având parte de un spectacol special. De asemenea, a existat și un scurt foc de artificii deasupra stadionului Dan Paltinișanu.

Dupa ce au primit Cupa României, trofeu realizat din argint, jucatorii rapidiști au mers din nou în dreptul galeriei lor, pentru a sarbatori alaturi de fani.

Echipa Rapid București a câștigat, pentru a doua oara consecutiv și pentru a 13-a oara în istorie, Cupa României, dupa ce a învins, sâmbata, cu scorul de 2-0 (1-0), formația Poli Timișoara, în finala competiției.

Mediafax