Basescu a semnat numirea lui Iuliu Winkler

Apropo.ro / 31.07.2007, 09:23
Basescu a semnat numirea lui Iuliu Winkler
Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretele de revocare a lui Zsolt Nagy din functia de ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei si de numire în acest post a lui Iuliu Winkler, informeaza Administratia prezidentiala. Presedintia nu a precizat înca momentul la

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretele de revocare a lui Zsolt Nagy din functia de ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei si de numire în acest post a lui Iuliu Winkler, informeaza Administratia prezidentiala.

Presedintia nu a precizat înca momentul la care Iuliu Winkler va depune juramântul.

La începutul lunii iunie, presedintele a semnat decretul privind suspendarea lui Zsolt Nagy din functia de ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei. Interimatul la conducerea Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor a fost asigurat de Laszlo Borbely.

Saptamâna trecuta, la expirarea perioada de interimat la conducerea ministerului, UDMR a anuntat ca îl propune pe Iuliu Winkler pentru preluarea portofoliului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor.

Mediafax