Basescu: Geoana, tolerat ca lider PSD, președinte e Iliescu

Apropo.ro / 19.12.2006, 21:39
Basescu: Geoana, tolerat ca lider PSD, președinte e Iliescu
Președintele Traian Basescu a declarat, marți, într-un interviu acordat postului BBC, ca Mircea Geoana este "doar tolerat" în funcția de președinte PSD, adevaratul lider al partidului fiind Ion Iliescu. Basescu a fost întrebat cum comenteazaPreședintele Traian Basescu a declarat, marți, într-un interviu acordat postului BBC, ca Mircea Geoana este „doar tolerat” în funcția de președinte PSD, adevaratul lider al partidului fiind Ion Iliescu.

Basescu a fost întrebat cum comenteaza declarația președintelui PSD Mircea Geoana facuta, luni, în Parlament, dupa ce șeful statului a condamnat comunismul. Geoana spusese ca rezumatul citit de Basescu îi servește acestuia, precum și Administrației prezidențiale. Conform lui Basescu, Geoana este un supus al lui Iliescu, care este adevaratul lider al PSD.

„Domnul Geoana, daca ar putea, ar vrea nici sa nu auda discursul și atunci încearca sa îl diminueze. Daca domnul Geoana citea discursul, era discursul unui supus al domnului Iliescu, care o face pentru a-și ralia electoratul specific domnului Iliescu”, este de parere Basescu.

Mediafax