Basescu l-a felicitat pe „vecinul” Tadici

De: Dragos Tanase / 05.02.2008, 15:31
Basescu l-a felicitat pe
Traian Basescu i-a adresat o scrisoare omologului sau sarb, Boris Tadici, prin care l-a felicitat pentru realegerea in functia de presedinte.

Presedintele Traian Basescu i-a adresat, luni, o scrisoare omologului sau sarb, Boris Tadici, prin care l-a felicitat pentru realegerea in functia de presedinte al Serbiei, informeaza Administratia prezidentiala.

Seful statului roman a transmis, totodata, urari de succes in noul mandat al presedintelui sarb, exprimand convingerea ca, pe durata acestuia, Serbia va inainta decisiv catre integrarea europeana.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Si MAE saluta realegerea lui Tadici

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) saluta realegerea lui Boris Tadici in functia de presedinte al Serbiei, pentru un nou mandat de cinci ani, reamintind totodata ca Romania s-a pronuntat constant in favoarea fortelor pro-europene de la Belgrad.

Ministerul Afacerilor Externe isi exprima increderea ca Serbia va actiona in continuare cu responsabilitate pentru satisfacerea conditiilor avansarii catre o relatie consolidata cu UE, dat fiind rolul aparte al acestui stat pentru stabilitatea in regiunea Balcanilor de Vest si in Europa, precizeaza comunicatul citat.