Basescu lauda Loganul la televizor, sambata, la Pro Motor!

De: Dragos Tanase / 12.08.2009, 15:32
Traian Basescu va incerca sa demonstreze sambata, 15 august, la ora 12.00, pe Pro Tv, ca Loganul e sigur si confortabil!

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a acceptat provocarea lansata de Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii Pro Motor, de a renunta pentru cateva ore la discutiile despre politica, in favoarea celor despre automobile si despre pasiunea lui pentru Michael Schumacher, fost campion mondial de Formula 1.

Acesta va incerca sa demonstreze sambata, 15 august, de la ora 12.00, la Pro Tv, ca masinile romanesti sunt cel putin la fel de sigure si de confortabile ca cele mai populare boliduri de lux.

Traian Basescu este cel mai important posesor de Logan, masina despre care sustine ca e foarte confortabila si sigura, dar mai ales, adaptata pentru strazile din Romania.

Un alt avantaj al Daciei cu motor de de 1,6 si 90 cp este, dupa parerea presedintelui, consumul redus de combustibil.

A mai condus un Audi, pentru ca mai apoi sa opteze pentru autenticul Logan.

Traian Basescu si Roxana Ciuhulescu, la Pro Motor

Traian Basescu si Roxana Ciuhulescu, la Pro Motor

Seful statului si-a inceput cariera de sofer in mare viteza – in prima sa zi de conducator auto cu acte in regula, Traian Basescu a fost amendat pentru ca circula cu 120 de km/h.

In tinerete, a condus o Lada, apoi a trecut la Oltcit, dar nu dupa mult timp, a revenit la faimoasa pe atunci, Lada.

Basescu recunoaste ca nu le-a consiliat pe fiicele lui cand si-au cumparat masini – daca fiica cea mare, Ioana, a optat pentru un Fiat 500, o masina mica, ideala pentru oras, Elena a ales o masina de teren, Range Rover.

Marinarul Basescu, fan-ul soferului Schumacher

Despre despre admiratia sa pentru Schumacher, Basescu marturiseste ca nu rata Formula 1, atunci cand concura campionul mondial.

Schumi era cat pe ce sa se intoarca pe circuitele “Marelui Circ”, fiind ales de catre scuderia Ferrari sa il inlocuiasca pe recent accidentatul Felipe Massa, dar Michael spune ca nu va mai reveni din cauza unei accidentari mai vechi la gat, conform GSP.

Interviul in care presedintele Traian Basescu vorbeste despre masini si Formula 1 va aparea in numarul din luna septembrie al revistei Pro Motor”.

Traian Basescu si Roxana Ciuhulescu, la Pro Motor

 Traian Basescu si Roxana Ciuhulescu, la Pro Motor