Băsescu: „România nu are dotarea pentru exigențele populației în astfel de condiții meteo”

Apropo.ro / 14.02.2012, 09:00
Băsescu:
Președintele Traian Băsescu a declarat, luni, că unele administrații locale au fost depășite sau dezinteresate, în legătură cu eliberarea drumurilor.

Președintele Traian Băsescu este de părere că unele administrații locale au fost depășite sau dezinteresate în legătură cu eliberarea drumurilor. Președintele a mai adăugat și că îi este greu să creadă că la nivelul unei comune nu puteau fi găsite patru tractoare care să fi fost dotate cu pluguri și folosite la deszăpezire.

„Este evident că (…) administrațiile locale au fost de multe ori și depășite și uneori dezinteresate. Nu aș vrea să spun mai mult și nu este treaba mea să fac această analiză, dar îmi este greu să cred că pe raza unei comune nu există patru tractoare care să fi fost dotate cu lame și, fără a lupta cu viscolul, dar măcar după viscol să încerce să creeze condițiile minime de mișcare pentru comunitățile din satele aparținătoare unei comune. E un exemplu, poate neinspirat, dar e un exemplu „, a spus Băsescu.

Traian Băsescu a concluzionat că „România nu are dotarea per ansamblu pentru a face față la exigențele populației în astfel de condiții meteo”.

Citește mai multe detalii despre declarația președintelui Traian Băsescu, pe Mediafax.ro