Bat clopote de nuntă pentru Ştefan Bănică Jr.? Lavinia Pârva, în culmea fericirii – FOTO

De: Cătălina Matei / 08.09.2016, 13:49
Bat clopote de nuntă pentru Ştefan Bănică Jr.? Lavinia Pârva, în culmea fericirii – FOTO
Lavinia Pârva este în culmea fericirii!

Cântăreaţa are un nou proiect muzical şi pentru aceasta a realizat un pictorial ce cu siguranţă l-a impresionat pe iubitul ei, Ştefan Bănică Jr.

Uite cum arăta Lavinia (ex-Spicy) la începutul carierei!

Artista a acceptat propunerea de a îmbrăca rochia albă de mireasă pentru a anunţa şi noul său proiect muzical dedicat petrecerilor/nunţilor, un promo al acestui proiect urmând să fie prezentat şi în cadrul Târgului Ghidul Miresei ce va avea loc în perioada 23-25 septembrie la Romexpo.

Lavinia Pârva a pozat sexy: ”Dorm mai mult dezbrăcată”

“Am dezvoltat acest proiect prin alcătuirea unei trupe de instrumentişti profesionişti, cu rezultate excelente în această zonă muzicală. Mi-am dat seama că muzica cu influenţe balcanice este şi va fi mereu la mare căutare în România şi nu numai. De aceea, am decis să cânt într-o formulă nouă, care îmi dă ocazia să mă exprim liber şi foarte variat, abordând mai multe genuri muzicale, de la muzica de petrecere, muzica cu infuenţe balcanice la muzica dance-latino care m-a consacrat dar şi muzica populară autentică. Diferenţa o face, de data aceasta, band-ul care mă acompaniază live dar şi piese noi, pe care mi-am dorit mereu să le cânt în această formulă. Cu ocazia acestui frumos proiect, îl fac fericit şi pe tatăl meu, care îndrăgeşte acest gen de muzică, în speţă muzica populară autentică şi care este un critic foarte bun, implicându-se direct în alegerea repertoriului”, a declarat Lavinia pentru Ghidul Miresei.