Bataie intre miliardari, in direct la TV

De: Marian Andrei / 05.10.2011, 09:56
Bataie intre miliardari, in direct la TV
Desi se presupune ca de la un anumit statut social incolo oamenii gandesc putin mai mult inainte de a actiona, iata ca realitatea nu este chiar asa.

Miliardarul si magnatul media rus Aleksandr Lebedev a fost acuzat de huliganism si risca pana la cinci ani de inchisoare dupa ce a lovit cu pumnul un alt miliardar, Serghei Polonski, in timpul unei emisiuni televizate.

Fapta incriminata s-a produs pe 16 septembrie, dupa ce o discutie despre criza economica globala s-a transformat intr-un schimb de insulte.

Spiritele s-au incins in timpul emisiunii, dupa ce Polonski l-a acuzat pe Lebedev ca se afla la originea un zvon potrivit caruia intr-un bloc zgarie-nori din capitala rusa pe care l-a construit firma sa, ar exista o crapatura.

Lebedev (foto), fost ofiter KGB, a declarat ca a fost nevoit sa il „neutralizeze” pe Polonsky, deoarece se temea ca urma sa fie el lovit primul si pentru ca acesta a fost extrem de agresiv in timpul discutiei.

„Intr-o situatie critica, nu ai de ales. Nu vad niciun motiv pentru care sa fiu eu lovit primul. L-am neutralizat”, a scris magnatul media pe blogul sau.

Vezi video cu corectia aplicata de miliardarul rus, pe Mediafax.