BCR acorda facilitati persoanelor sinistrate

Apropo.ro / 25.05.2006, 11:46
BCR acorda facilitati persoanelor sinistrate
Banca Comerciala Romana (BCR) acorda facilitati la plata ratelor scadente catre banca tuturor persoanelor fizice si juridice care sunt afectate de inundatiile produse in primavara acestui an in judete riverane Dunarii. Astfel, banca ofera posibilitatea amanarii la plata a dobanzii, fara

Banca Comerciala Romana (BCR) acorda facilitati la plata ratelor scadente catre banca tuturor persoanelor fizice si juridice care sunt afectate de inundatiile produse in primavara acestui an in judete riverane Dunarii.

Astfel, banca ofera posibilitatea amanarii la plata a dobanzii, fara a percepe dobanzi majorate, la toate tipurile de credit, pentru o perioada de 6 luni, in cazul clientilor persoane juridice si de pana la 12 luni in cazul clientilor persoane fizice.

De asemenea, BCR poate aproba rescadentarea ratelor la credite precum si reesalonarea ratelor, fara a percepe dobanzi majorate.

BCR dovedeste inca o data ca simte si gandeste romaneste, ca este alaturi de cei in suferinta, ca isi asuma si isi respecta responsabilitatile sociale corporative, iar acest gest de solidaritate se adauga sprijinului constant acordat de BCR persoanelor aflate in astfel de situatii limita.

Facilitatile se acorda clientilor BCR care domiciliaza in judetele: Calarasi, Dolj, Olt, Teleorman si Tulcea si intra in vigoare incepand de joi, 25 mai a.c. Cei care au angajat credite si sunt interesati de a beneficia de aceste facilitati trebuie sa contacteze unitatile teritoriale ale BCR pana cel mai tarziu vineri, 30 iunie a.c.

BCR a mai acordat astfel de facilitati persoanelor sinistrate si dupa indundatiile ce au avut loc in vara anului trecut.

Mediafax