Bea în același local de 80 de ani

De: Marian Andrei / 02.05.2013, 12:30
Bea în același local de 80 de ani
Britanicul Norman Rushworth, care a împlinit 100 de ani pe 17 aprilie, obișnuiește și acum, la 80 de ani de când a intrat prima dată în localul Golden Cross din localitatea sa natală, Shrewsbury, să meargă "la o bere" în acel loc.

Rushworth, care este veteran RAF (Royal Air Forces – aviația militară britanică), a intrat prima oară în acest local în 1933 și, după estimările lui, a băut în acest timp peste 20.000 de halbe din berea favorită, Shropshire Gold.

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei și tu?

Cu ocazia centenarului, el a declarat presei că a văzut în această perioadă cum prețul berii a crescut de la 6 eurocenți (5 pence) la valoarea de acum, de 4,5 euro. El a ținut totuși să remarce „imensa” evoluție pe care a avut-o localul în cei 80 de ani de când îl freventează.

„Eu, împreună cu o mână de prieteni, obișnuiam să venim aici seara și în week-enduri, chiar dacă nu ne permiteam să venim zilnic. Ne distram de minune: beam, mâncam, cântam și jucam diverse jocuri”, a spus bătrânul.

El a ținut să împărtășească și modul cum a ajuns la venerabila vârstă de 100 de ani: „O halbă de bere, dans și femei„, a spus „bunicul”.