Beatrice Tican a incercat sa se sinucida din gelozie!

Apropo.ro / 01.11.2011, 11:19
Beatrice Tican a incercat sa se sinucida din gelozie!
In noaptea de 27 octombrie, in jurul orei 21:30, Beatrice Tican a fost gasita inconstienta de iubitul ei in apartamentul din Victoriei, dupa ce a inghitit trei folii de Extraveral.

Inainte de a lesina, bruneta a apucat sa sune la 112, imediat sosind un echipaj SMURD care i-a acordat primele ingrijiri medicale si a dus-o la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Dupa ce i s-au facut spalaturi stomacale, fosta presupusa iubita a lui Pepe a fost intubata. Peste noapte, alaturi de fata a ramas iubitul acesteia – Daniel Neacsu.

Beatrice Tican

Beatrice Tican

In jurul orei 4:00 dimineata, cand a putut vorbi, Beatrice Tican le-a spus politistilor ca a recurs la acest gest din cauza geloziei, pentru ca iubitul sau primise un mesaj de la o alta femeie.

Dupa ce s-au acuzat reciproc, in direct, la emisiunea „Un show pacatos” ca vor sa devina cu orice pret celebri, logodnicii Beatrice Tican si Daniel Neacsu s-au impacat.

„Eram in relatii tensionate, eram amandoi nervosi. Am spalat rufele in public, ceea ce nu se va mai intampla vreodata. Recunosc, am vorbit prost, am vorbit urat”, a spus Beatrice.

Citeste mai multte despre Beatrice Tican, pe Showbiz.ro!