Beatrice Tican vrea sa ajunga vedeta cu orice pret!

De: Ungureanu Alexandra Cezara / 30.09.2011, 13:00
Incercarile lui Beatrice Tican de a deveni vedeta au dat gres, tot ce a reusit aceasta este sa il determine pe Daniel Neacsu sa rupa logodna cu ea.

Nu mai este o noutate faptul ca orice femeie care isi doreste sa faca parte din showbiz-ul romanesc trebuie doar sa isi asocieze numele cu cel al unui barbat deja cunoscut (daca nu il cheama Liviu Vaciu sau Pepe, macar sa fie fotbalist) si toata atentia va fi indreptata asupra ei o buna perioada de timp.

Asta a stiut-o si Beatrice Tican, o tanara despre care s-a zvonit ca a fost prima femeie cu care a fost surprins Pepe dupa divortul de Oana Zavoranu. Artistul a tinut sa precizeze ca nu are nicio relatie cu aceasta fata, insa ii doreste sa devina celebra, acesta fiind de fapt scopul ei.

Beatrice Tican vrea sa fie vedeta

Incercarile lui Beatrice Tican de a deveni vedeta au cam dat gres, tot ce a reusit aceasta este sa il determine pe Daniel Neacsu sa rupa logodna cu ea.

Beatrice Tican si Dragos, fostul logodnic

„Beatrice Tican a aparut la bratul lui Pepe. Din ceea ce stiu si din informatiile mele, l-a sunat pe Pepe, s-a tinut dupa el vreo saptamana prin Bucuresti, si asa a ajuns Beatrice Tican in showbizz. Cine este Beatrice Tican? Fosta mea logodnica. Din acest moment s-a rupt totul”, a declarat Daniel in direct a „Un Show Pacatos”.

Citeste mai multe despre Beatrice Tican, pe Showbiz.ro!