„Bebelusul Nirvana” a implinit 20 de ani: Vezi cum arata acum!

De: Tanase Dragos - Marian / 27.09.2011, 17:27
Va mai amintiti fotografia cu bebelusul care inoata dupa o bancnota de un dolar pe coperta celui de-al doilea album Nirvana - Nevermind? A devenit una dintre cele mai faimoase imagini din istoria rockului!

Melodia „Smells like teen spirit” a adus faima internationala trupei in care canta Kurt Cobain, iar copilul din imagine a devenit cunoscut drept „bebelusul Nirvana”.

El se numeste Spencer Elden, este de-o varsta cu albumul (20 de ani) si este student la Facultatea de Arte si Design din Pasadena, California, SUA.

Nirvana – Smells like teen spirit de pe tare.ro

Tanarul spune ca unii oameni il tachineaza si acum pe seama faptului ca in poza de pe coperta albumului era gol si nu purta pampers.

„Rad de mine si ma intreaba daca are aceeasi marime si eu le raspund „S-a schimbat de atunci, vreti sa o vedeti?”, spune Spencer.

„Bebelusul Nirvana”, Spencer Elden, a implinit 20 de ani

El nu au primit niciodata bani in urma folosirii imaginii sale pe coperta albumului Nevermind, care de altfel a starnit controverse, fiind interzisa pe Facebook. Asculta cu placere toate melodiile trupei Nirvana, dar nu a cunoscut personal niciun membru al acesteia.

Afla prin ce imprejurare a ajuns cel mai faimos bebelus, pe Gandul.info