Becali accepta suspendarea, Porumboiu si Stefan fac apel

Apropo.ro / 28.03.2008, 10:32
Becali accepta suspendarea, Porumboiu si Stefan fac apel
Gigi Becali este de acord cu decizia Comisiei de Disciplina a FRF, in timp ce Adrian Porumboiu si Gheorghe Stefan sunt nemultumiti

Gigi Becali este de acord cu decizia Comisiei de Disciplina a FRF, care l-a suspendat doua luni pentru declaratii jignitoare, in timp ce finantatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, si presedintele de onoare de la Ceahlaul, Gheorghe Stefan, sunt nemultumiti.

Finantatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, suspendat si el doua luni dupa ce l-a criticat vehement pe centralul Andrei Ionita dupa meciul cu U Cluj, a afirmat ca decizia Comisiei de Disciplina este "revoltatoare".

"Nu ma asteptam, este o decizie abuziva. Imi mentin declaratia ca sunt arbitri promovati pe pile, fosti arbitri si-au facut si odraslele arbitri. Bun, amenda, in regula, o platesc, nu ma opun, dar sa dai doua luni de suspendare… Pentru ce? Bineinteles ca o sa fac apel, nu ma supun deciziei pana nu isi dau demisia si cei care i-au promovat pe acesti asa-zisi arbitri. Si o zi e mult, daramite doua luni, ce inseamna sa nu mai am voie sa merg la vestiare? Sunt finantator, poate vreau sa vorbesc cu jucatorii inainte de meci. Pentru ce sa fiu pus la zid? Ce sa fac acum, sa ma duc noaptea la vestiare? O sa ma deghizez", a spus Porumboiu.

Cititi declaratia lui Becali si cea a lui Gheorghe Stefan!