Becali ameninta Steaua

Apropo.ro / 05.02.2002, 08:11
Becali ameninta Steaua
Giovanni Becali a trimis iar sageti catre Steaua, lasînd sa se înteleaga ca are în vedere solutii secrete pentru ca jucatorii sa scape de persecutii Prezent la conferinta de presa organizata de Dinamo cu ocazia finalizarii transferurilor lui Adrian Mihalcea si Valentin Nastase,


Giovanni Becali a trimis iar sageti catre Steaua, lasînd sa se înteleaga ca are în vedere solutii secrete pentru ca jucatorii sa scape de persecutii

Prezent la conferinta de presa organizata de Dinamo cu ocazia finalizarii transferurilor lui Adrian Mihalcea si Valentin Nastase, impresarul Giovanni Becali a fost interpelat de reprezentantii presei si pa marginea cazului lui Iulian Miu, care a fost trimis la formatia de tineret de Victor Piturca dupa ce jucatorul a semnat un nou contract de reprezentare cu firma ISM.

Procuratorul nu a pronuntat numele formatiei din Ghencea, dar a spus ca „în România exista o singura echipa unde jucatorii sînt persecutati. În activitatea mea, eu n-am facut nici o diferenta între Steaua, Dinamo sau Rapid, doar am aparat interesele fotbalistilor. Pe cei persecutati i-am sfatuit sa renunte la contractul cu mine, dar n-au dorit sa auda de asa ceva. Oricum, în viitorul apropiat cei de la acel club vor avea parte de noi surprize, pentru ca nu s-a mai pomenit nicaieri ca prezenta unui jucator în prima echipa sa fie conditionata si sa fie trimis la tineret fiindca refuza sa se însoare cu Claudia Schiffer”.

Reactia conducerii gruparii din Ghencea nu a întîrziat, presedintele Viorel Paunescu replicînd ca „Giovanni Becali nu se poate amesteca în treburile interne ale unui club. Noi platim jucatorii conform contractelor, noi decidem unde joaca. El, ca impresar, trebuie sa respecte niste reguli impuse de FIFA si UEFA. Sa-si faca treaba fata de jucatori, dar fara ca acest lucru sa se rasfrînga negativ asupra relatiilor acestora cu cluburile.

Cît despre surprizele despre care vorbeste, nu ne poate rezerva nici una. Ar fi posibil sa ne faca totusi o surpriza placuta, vreun cadou, sau sa-l vînda pe Danciulescu, sau, cine stie, una neplacuta, sa dea foc stadionului din Ghencea. Eu cred ca-si depaseste atributiile”.

La rîndul sau, finantatorul Gigi Becali n-a spus decît ca asteapta sa vada „ce surprize vrea sa ne faca. El nu întelege ca atunci cînd ataca Steaua ma ataca pe mine. Cred ca asta si vrea. Sa fie sanatos, nu ma cert cu el prin ziare. Oricum n-o sa poata face nimic”.

Sursa:www.prosport.ro