Becali: Carlos este singurul jucator transferabil

Apropo.ro / 22.10.2006, 11:46
Becali: Carlos este singurul jucator transferabil
Președintele CA al FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbata, într-o conferința de presa, ca portarul Carlos este singurul jucator transferabil din lotul campioanei, excluzând posibilitatea ca Mirel Radoi sa ajunga la Real Madrid, așa cum anunțase înaintea

Președintele CA al FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbata, într-o conferința de presa, ca portarul Carlos este singurul jucator transferabil din lotul campioanei, excluzând posibilitatea ca Mirel Radoi sa ajunga la Real Madrid, așa cum anunțase înaintea meciului din Liga Campionilor.

„Nu mai dau drumul la jucatori. Pentru Carlos, daca primesc o oferta, dau eu o suta de mii ca sa plece”, a spus Becali, adaugând ca i-a mai trecut supararea pricinuita de înfrângerea din partida cu Real Madrid, scor 1-4, disputata, marți, în etapa a III-a a grupei E din Liga Campionilor.

Gigi Becali a menționat ca nu știe nimic despre portarul pe care Steaua ar urma sa-l legitimeze în iarna, atunci când a fost întrebat daca exista posibilitatea ca Marek Cech, de la Sloven Liberec, sa ajunga la gruparea din Bulevardul Ghencea. „Nu știu cine este Cech, știu ca o sa aduca un portar, dar nu este problema mea cine va fi. O sa aducem patru portari. Nu ma pricep la transferuri, sunt profesioniști care se pricep mai bine decât mine”, a comentat Becali.

Oficialul stelist a precizat ca nu intenționeaza sa se implice în alcatuirea echipei, ci doar sa fie mai aproape de staff-ul tehnic. „Voi fi lânga echipa, pentru ca de trei luni nu am mai dat niciun telefon. Eu vedeam cine joaca doar când intra echipa pe teren. O sa ma consult și eu cu ei (n.r. – cu antrenorii). Olaroiu este antrenor pe viața la Steaua”, a spus Becali.

Gigi Becali a respins informațiile potrivit carora ar putea renunța la serviciile managerului general Mihai Stoica: „Oli este posibil sa plece la o echipa mare, dar Meme chiar ca nu pleaca nicaieri. O sa îmbatrâneasca la echipa asta. Nimeni nu este atât de prost sa-mi sugereze sa renunț la Meme (n.r. – Mihai Stoica) sau nimeni nu este atât de deștept încât sa ma învețe cum sa conduc o afacere”.

Becali a menționat ca nu va face deplasarea la Madrid alaturi de echipa, la returul cu Real din grupa E a Ligii Campionilor, programat la 1 noiembrie. „Nu ma mai duc la Real Madrid cu Steaua. Ma duc sa vad Steaua cu Real Madrid de la Galați”, a spus Gigi Becali.

Președintele CA al FC Steaua nu s-a aratat deranjat de declarațiile principalului acționar de la Rapid, George Copos, care a afirmat ca steliștii s-au umilit în fața celor de la Real Madrid așteptând sa faca schimb de tricouri cu spaniolii. „Nu ma deranjeaza niciodata opinia unui om. Ma deranjeaza când jignește, minte sau fura, nu când își da cu parerea. Poate face Real de Iași o figura cum a facut Real Madrid (n.r. – aluzie la meciul Poli Iași – Rapid, de duminica). O sa mai treaca câțiva ani pâna când o sa joace Rapid cu Real Madrid în Liga Campionilor”, a spus Becali, care nu crede ca Steaua va ajunge sa fie depunctata din cauza declarațiilor facute de el, la finalul meciului cu Dinamo, la adresa arbitrului Sorin Corpodean.

Mediafax