Becali: Clujenii sunt niste papagali, comunisti si tarani

De: Mirel Mircea / 12.02.2008, 10:38
Becali: Clujenii sunt niste papagali, comunisti si tarani
Gigi Becali a lansat un nou tir de declaratii jignitoare la adresa oficialilor de la CFR Cluj

Gigi Becali a lansat un nou tir de declaratii jignitoare la adresa oficialilor de la CFR Cluj.

"Oficialii clujeni pentru mine sunt niste papagali, cu care n-am ce sa vorbesc. Doi comunisti, doi tarani, unul taran si unul comunist. Si eu sunt taran, recunosc ca sunt oier, dar m-am mai emancipat si eu. Ce ma intrebati de toti fraierii? Sunt doi fraieri despre care n-am ce sa vorbesc. Sunt prea prosti pentru mine Muresan si Paszkany, ce sa vorbesc cu ei? Niste fraieri! Niste papagali care nici nu stiu sa se imbrace. Si cand eram oier ma imbracam superelegant. Prima data trebuie sa isi cumpere haine, dupa aia sa faca fotbal, ce naiba", a spus finantatorul stelist.

Reactia oficialilor clujeni nu s-a lasat aseptata, presedintele Iuliu Muresan raspunzandu-i lui Becali pe un ton ironic.

"Banii nu-ti dau dreptul sa vorbesti urat, sa jignesti, sa poluezi limba romana. Eu nu-mi permit sa vorbesc asa, nu are nimeni dreptul sa jigneasca. Banii multi nu-ti dau cultura sau politete. In conceptia mea, taran inseamna un om harnic, cu bun simt, pentru el se pare ca are alta semnificatie. Recunosc ca poate sunt fraier, ca nu stiu sa joc barbut sau alte jocuri de noroc, am alte preocupari. Nu vreau sa-i raspund cu aceeasi moneda", a spus Muresan.