Becali confirma fuziunea dintre Steaua si Unirea!

Apropo.ro / 25.05.2009, 08:38
Becali confirma fuziunea dintre Steaua si Unirea!
Gigi Becali are un plan infailibil pentru finalul de sezon, scrie Prosport.

Gigi Becali are un plan infailibil pentru finalul de sezon, scrie Prosport.

Totul a plecat, se pare, de la o gluma a lui Gigi Becali, care i-ar fi strigat omologului de la Urziceni: „Mitica, da-mi banii! Cand imi dai banii? Vezi ca o sa ajungi sa imi dai echipa. Mi-ar conveni si mie sa am o asemenea echipa”.

Operatiunea a fost deja demarata de o luna, existand informatii ca au fost contactate inclusiv FIFA si UEFA pentru a fi siguri de legalitatea fotbalistica. Asta pentru ca din regulamentele FRF a fost exclus in 2007 paragraful care permitea fuziunile, tocmai pentru a se evita situatii ciudate.

Cei implicati sustin insa ca nu e nevoie de nici o lege fotbalistica, fiind strict o fuziune prin absortie intre doua societati comerciale. In cel mai rau caz ar mai fi nevoie de o adaptare a legilor fotbalistice.
 
"Sa vedem noi cine o sa joace in Liga Campionilor, ei sunt blestemati sa nu joace acolo. Se poate face, nu spun ca putem face noi, dar din punct de vedere legal se poate face. Daca se face fuziunea, vine si antrenor, si jucatori, absolut tot. Ar putea sa se faca prin absorbtie", a spus Becali.

 
Sursa foto: Prosport

Â