Becali: Daca scoatem pe Sevilla, câștigam Cupa

Apropo.ro / 16.12.2006, 12:09
Becali: Daca scoatem pe Sevilla, câștigam Cupa
Principalul finanțator al FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, dupa tragerea la sorți a 16-imilor Cupei UEFA, ca gruparea bucureșteana va câștiga trofeul european, în cazul în care va depași pe deținatoarea titlulului, FC Sevilla. "Daca îi scoatem,

Principalul finanțator al FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, dupa tragerea la sorți a 16-imilor Cupei UEFA, ca gruparea bucureșteana va câștiga trofeul european, în cazul în care va depași pe deținatoarea titlulului, FC Sevilla.

„Daca îi scoatem, înseamna ca vom câștiga noi Cupa UEFA. Sunt optimist, ce o vrea Dumnezeu. Este o echipa puternica, foarte valoroasa. Nu ma intereseaza Dinamo. Daca vom scoate echipele acestea, înseamna ca fotbalul românesc e puternic”, a spus Becali.

Steaua va disputa prima manșa cu FC Sevilla la București, în 14/15 februarie 2007, returul fiind programat în 22 februarie, la Sevilla.

Referindu-se la faptul ca România se afla în concurența directa cu Portugalia în clasamentul pentru coenficienții UEFA, Becali a zis: „Sa-i bata Dinamo, sa demonstreze acum, noi am adus destule puncte. Acum sa aduca și ei”.

Întrebat daca Steaua se va întari în iarna, Becali a raspuns în gluma: „Da, o sa punem întaritor”.

Becali a infirmat zvonurile potrivit ca Martin Tudor ar urma sa fie transferat de Steaua.

Mediafax