Becali: Dica e dat in proportie de peste 90 la suta

Apropo.ro / 18.01.2008, 10:08
Becali: Dica e dat in proportie de peste 90 la suta
Gigi Becali spune ca Nicolae Dica este transferat in proportie de peste 90 la suta si crede ca destinatia acestuia va fi Spania

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca atacantul Nicolae Dica este transferat in proportie de peste 90 la suta si crede ca destinatia acestuia va fi Spania, din cate a aflat de la varul sau, Ioan Becali, care se ocupa de negocieri.

"Giovanni mi-a spus ca Dica va pleca, nu mi-a spus tara sau echipa, am aflat din presa ca ar fi Benfica, dar nu era. Nici acum nu stiu unde va fi vandut Dica. Giovanni mi-a spus ca il va vinde pe cinci milioane de euro, dar a zis ca nu-mi spune echipa, ca sa nu cada transferul, ca ii pare rau de baiat. Mi-a zis ca Dica e mai mult de 90 la suta dat, iar Goian peste 70-80 la suta, e in discutii cu ei. Pentru Goian, are doua-trei oferte din Anglia, nu mi-a spus ce echipe. Cred insa ca pentru Dica e ceva din Spania, din ce l-am descusut eu", a spus Becali.

Gigi Becali a mentionat ca de eventualele transferuri ale lui Ionut Rada si Florin Lovin nu se ocupa verii sai, care nu accepta decat contracte mari: "Giovanni o sa ia doua-trei milioane comision, o sa-i dau dou-atrei milioane, sa vina apoi DNA sa ma intrebe de ce. Uite-asa, ca am vrut eu"!.

Conducatorul FC Steaua a precizat ca in cateva zile se vor vedea achizitiile, numai atacanti, nu foarte cunoscuti, dintre care doi de echipa nationala.