Becali: I-am umilit pe CFR

De: Mirel Mircea / 03.03.2008, 10:50
Becali: I-am umilit pe CFR
Victoria in fata CFR-ului a constituit un bun prilej pentru conducatorii stelisti sa iasa in fata cu declaratii care mai de care mai pompoase

Victoria in fata CFR-ului a constituit un bun prilej pentru conducatorii stelisti sa iasa in fata cu declaratii care mai de care mai pompoase.

Tonul l-a dat, bineinteles, finantatorul Gigi Becali care considera ca CFR a fost umilita in acest meci, in special in prima repriza.

"A fost extraordinar, este un scor care te incanta. Steaua este o echipa mult mai puternica si asta imi da sanse la campionat. In prima repriza, i-am umilit. Nu mai stiau pe unde era mingea. La opt puncte avans, tot ei sunt mai tari ca mine in gura. Dumnezeu le face pe toate. Dumnezeu a dat un semnal in seara asta. Pot fi campioni, pentru ca au echipa buna. Dau Cezarului, ce-i al Cezarului. CFR este o echipa puternica. Nu am crezut ca sunt asa puternici. Nu ma asteptam sa aiba atata forta fizica. Asta imi da de gandit si ma sperie. Cum vrea Dumnezeu, daca vrea Dumnezeu face. CFR este mult mai puternica decat in tur", a spus Becali.

L-a urmat Valeriu Argaseala care "garanteaza" ca diferenta de opt puncte fata de CFR va fi recuperata.

"Pentru noi a fost un meci ca oricare altul si am reusit sa-l castigam. Diferenta de puncte dintre noi si CFR poate fi recuperata si va garantez ca se va intampla acest lucru", a spus Argaseala.

Singurul care a avut o atitudine echilibrata a fost managerul sportiv Adrian Ilie care s-a limitat sa spuna ca Steaua a obtinut o victorie meritata.

"Sunt foarte fericit pentru victoria din aceast seara. Este o victorie meritata si pot spune ca in acest moment s-a relansat campionatul. Depinde foarte mult de noi pentru a reusi sa revenim pe primele doua locuri ale clasamentului. Mi-a placut foarte mult echipa si nu remarc pe cineva in mod special. Nu vreau sa comentez arbitrajul lui Tudor, deoarece este unul dintre cei mai buni cavaleri ai fluierului din Liga I. Multumim suporterilor, a fost o atmosfera de Liga Campionilor", a declarat Ilie.