Becali ii ameninta cu bataia pe fanii dinamovisti

Apropo.ro / 29.04.2008, 10:10
Becali ii ameninta cu bataia pe fanii dinamovisti
Becali a spus ca va angaja o echipa de sportivi profesionisti care sa ii puna la punct pe suporterii dinamovisti.

Becali a spus ca va angaja o echipa de sportivi profesionisti care sa ii puna la punct pe suporterii dinamovisti, in cazul in care scandarile acestora il vor supara pe patronul Stelei.

Latifundiarul din Pipera a mai precizat ca vrea titllul cu orice pret si prin orice mijloace, iar in cazul in care Gloria Bistrita ii va incurca pe cei de la CFR Cluj, va sarbatori castigarea campionatului chiar alaturi de oficialii lui Dinamo.

"O sa intru peste suporterii aia ai vostri cu 50 de sportivi si o sa ii bat de nu o sa se vada. Sunteti niste papagali, niste prosti. Sa nu uite ca in Bulgaria ei la mine au apelat cand au fost arestati. Chiar vreau sa vad ce o sa imi faceti. Voi tot vreti sa bateti pe Steaua, aveti frustrari, dar nu veti reusi. Iar daca Gloria va incurca CFR, atunci chiar nu imi pasa. Chiar o sa venim cu sampanie si o sa sarbatorim cu totii. Cu Borcea, cu Badea. Pe mine ma intereseaza sa iau titlul, nu sunt fanatic ca Borcea sa bat pe unii sau altii. Eu vreau titlul prin orice mijloc" a declarat orbit de furie, Gigi Becali.