Becali îi da credit lui Zenga tot turul campionatului

Apropo.ro / 04.08.2004, 10:05
Becali îi da credit lui Zenga tot turul campionatului
Patronul FC Steaua București, Gigi Becali, a declarat, marți, ca îi va da credit tot turul ediției de campionat 2004/2005 antrenorului Walter Zenga "pentru a-și demonstra valoarea". Becali considera ca Anghel Iordanescu este cel mai bun antrenor român din toate timpurile.

Patronul FC Steaua București, Gigi Becali, a declarat, marți, ca îi va da credit tot turul ediției de campionat 2004/2005 antrenorului Walter Zenga „pentru a-și demonstra valoarea”.

Becali considera ca Anghel Iordanescu este cel mai bun antrenor român din toate timpurile.

Patronul FC Steaua crede ca suporterii au obligația sa susțina antrenorul ales de jucatori, iar cei care vor scanda împotriva lui Zenga nu vor mai fi primiți pe stadion. „Nu voi schimba antrenorul ca așa vrea galeria, ca scandeaza numele lui Lacatuș. Am adus un antrenor, trebuie sa-l susțina. Daca nu, aflu eu care e grupul ala de scandalagii și nu vor mai intra pe stadion”, a adaugat patronul stelist, dupa ce o parte dintre suporterii steliști au scandat pe parcursul partidei cu Gloria Bistrița numele lui Marius Lacatuș.

Gigi Becali a mai spus ca orice antrenor poate ajunge în Ghencea, inclusiv Victor Pițurca. 

Becali spune ca nu a fost mulțumit de jocul echipei sale în partida disputata, duminica, pe teren propriu, în compania formației Gloria Bistrița, scor 2-0.

„Nu e problema mea ce fac suporterii. Jandarmii și-au facut meseria. Eu la suporteri le-am dat bani de deplasari și am facut tot ce trebuia sa faca un patron de club pentru galerie”, a comentat Becali incidentul izbucnit între suporterii steliști și forțele de ordine dupa ce Valeriu Rachita a deschis scorul, în minutul 38.

Patronul gruparii „roș-albastre” a precizat ca nu crede ca va merge în Giulești pentru a urmari meciul cu Rapid din etapa a doua a Diviziei A. „Nu ma intereseaza derby-ul cu Rapid. Lumea e sinistrata și pe voi va intereseaza meciul cu Rapid. Nu cred ca voi veni la meci”, a spus Gigi Becali.

Mediafax