Becali, in vizita la „Steluta”

De: Mirel Mircea / 06.03.2008, 11:09
Becali, in vizita la
Gigi Becali a fost, ieri, la Buzau pentru a-i "motiva" pe jucatorii stelisti imprumutati la Gloria, inaintea meciului cu CFR Cluj

Gigi Becali a fost, ieri, la Buzau pentru a-i "motiva" pe jucatorii stelisti imprumutati la Gloria, inaintea meciului cu CFR Cluj.

Finantatorul stelist spune ca a fost sa vada daca jucatorii sai "sunt bine si sanatosi" si sa "afle" care sunt primele pentru meciul cu CFR.

"Am venit sa vad jucatorii mei, i-am intrebat daca sunt bine, daca sunt sanatosi. Eu de ce sa le aduc bani? Nu dau nici un ban eu. A venit Costel Bucur si i-a anuntat primele, el, banii lui, nu eu. Cate 5.000 la meci egal, 10.000 la victorie. Eu am venit sa-mi vad jucatorii. Am mare incredere. Cu Steaua de ce a facut supriza Gloria? Asta le-am si zis: «Cum ati jucat cu Steaua, asa sa jucati si cu CFR-ul». Acolo n-o sa fie o greseala, o sa faca o surpriza mare, o sa-i bata si o sa-i bage intr-o mare degringolada. Daca o sa-si spele pacatele asa? Bineinteles!", a spus Becali.

Intrebat daca se va implica in alcatuirea "Stelutei", Becali a negat vehement, spunand ca singurul care decide este antrenroul Stefan Stoica.

"Cum sa fac eu echipa aici? Intrebati-l pe Fane Stoica, eu stiu mai bine ca el? Hai, ca la Steaua mai stiu jucatorii, aici de unde stiu eu, fac eu antrenamente cu ei? Sunt niste tampenii. Cred ca Steaua va lua campionatul. Jucatorii Stelei cresc frumos aici, sunt multumit. Eu i-am ajutat. Costel Bucur mi-a zis sa-i dau jucatori, daca nu-i dadeam, mai era Gloria unde este acum in clasament? Buzaul joaca frumos, combinativ, joaca bine, imi place", a mai spus Becali.

Trimite urari de Martisor prin FREE SMS!