Becali: L-am luat inapoi ca prostul pe Neaga

Apropo.ro / 14.12.2007, 10:26
Becali: L-am luat inapoi ca prostul pe Neaga
Gigi Becali spune ca l-a adus "ca prostul" inapoi pe Adrian Neaga, dupa ce in urma cu doua sezoane nu stia cum sa scape mai repede de el

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca l-a adus "ca prostul" inapoi pe atacantul Adrian Neaga, dupa ce in urma cu doua sezoane nu stia cum sa scape mai repede de acesta.

"M-ati innebunit cu Thereau. Il iau daca vine gratis. Ce, nu-l stiu pe Thereau? E bunicel, dar nu e ceea ce vreau eu. Vreti sa fac cum a fost cu Neaga? Nu stiam cum sa-l dau, cum sa scap de el, iar dupa aia l-am luat inapoi ca prostul. Cand l-am dat, l-am dat de bun? L-am luat la insistentele lui Meme Stoica. A dat gol cu Dinamo, dar luam un jucator ca sa batem o echipa? Daca nu era Neaga bateam cu 3-0. Daca era mare valoare il mai dadeam eu cu un milion? Da-i romanului mintea cea de pe urma, dar acum n-am sa mai gresesc", a spus Becali.

Atacantul Adrian Neaga s-a transferat, la inceputul returului 2004/2005 la formatia sud-coreeana Chunnam Dragons, in schimbul sumei de un milion de dolari.