Becali: Neaga și Iacob vor merge la echipa a doua

Apropo.ro / 19.01.2008, 18:40
Becali: Neaga și Iacob vor merge la echipa a doua
Gigi Becali a declarat ca Adrian Neaga si Victoras Iacob vor merge la echipa a doua dupa intoarcerea din stagiul de pregatire din Spania.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat sambata, 19 ianuarie, intr-o interventie telefonica la Sport.ro, ca atacantii Adrian Neaga si Victoras Iacob vor merge la echipa a doua dupa intoarcerea din stagiul de pregatire de la Oliva Nova (Spania), deoarece in lot sunt deja prea multi atacanti.

"Neaga va merge la echipa a doua. Nu sunt suparat pe Neaga, dar nu are valoare de Steaua. Nu e niciun fel de rautate, le multumesc pentru ce au facut pana acum, dar nu se poate sa stam la Steaua asa. Daca au inteles bine, daca nu sa fie sanatosi. Eu le dau banii pana la ultimul leu, ei se duc să joace la echipa a doua. Pe Neaga și pe Iacob i-a luat (n.r. – în cantonamentul din Spania) pentru că nu avea 22 ca să joace acolo, dar nu vor ramane la echipa intai", a spus Becali.

Gigi Becali a precizat ca nici Neaga, nici Iacob nu mai au loc in lotul Stelei, in urma campaniei de transferuri din aceasta iarna.

Mai multe detalii pe Mediafax.ro