Becali: Nu are rost sa avem emoții la meciul cu Finlanda

Apropo.ro / 08.08.2004, 13:39
Becali: Nu are rost sa avem emoții la meciul cu Finlanda
Agentul FIFA Ioan Becali a declarat, sîmbata, ca nu are rost ca suporterii români sa aiba emoții la confruntarea dintre reprezentativele României și Finlandei, de pe 18 august, din preliminariile Cupei Mondiale din 2006. Ioan Becali a precizat ca Adrian Mutu, care a suferit o

Agentul FIFA Ioan Becali a declarat, sîmbata, ca nu are rost ca suporterii români sa aiba emoții la confruntarea dintre reprezentativele României și Finlandei, de pe 18 august, din preliminariile Cupei Mondiale din 2006.

Ioan Becali a precizat ca Adrian Mutu, care a suferit o accidentare în zona mușchilor inghinali, va fi recuparat pîna la data meciului cu Finlanda. „Mutu se va recupara. Îl vom avea la meciul cu Finlanda. Am vorbit și cu Ionel Ganea (n.r. care a fost anunțat ca fiind indisponibil timp de șase luni din cauza unei accidentari la ligamentele încrucișate ale genunchiului stîng). Acestea sînt problemele fotbalului. Și Cristian Chivu este accidentat. Dar nu cred ca are rost sa avem emoții la meciul cu Finlanda”, a spus Becali.

Agentul FIFA a precizat ca nu este exclus ca portarul Bogdan Stelea sa se retraga din activitate. „Este posibil ca Stelea sa se retraga din fotbal. 37 de ani sînt 37 de ani. Dar mai este și o alta posibilitate: sa joce în țara, pentru a continua un an sau doi la echipa naționala”, a spus Becali.

Mediafax