Becali nu mai crede in titlu

Apropo.ro / 04.12.2007, 12:43
Becali nu mai crede in titlu
Gigi Becali spune ca "ros-albastrii" mai pot castiga titlul de campioni doar daca se intampla "o minune"

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca "ros-albastrii" mai pot castiga titlul de campioni doar daca se intampla "o minune", apreciind ca actualul lider al Ligii I, CFR Cluj, este o echipa care joaca fotbal.

"Daca mai speram la titlu? Poate doar sa se intample o minune, avand in vedere ca CFR joaca fotbal. Ca ne mai luam noi de ei, asta e, dar joaca fotbal si merita locul intai. Ca am mai facut eu niste aranjamente, e altceva, dar merita din plin sa fie pe primul loc. Anul trecut am recuperat opt puncte in opt etape. Acum mai sunt 17 etape si avem 11 puncte diferenta. E mai usor. Oricum, anul trecut eram noi mai valorosi decat ei, acum sunt ei mai valorosi. Degeaba ii opresti pe ei si nu bat ai nostri. Atunci am castigat opt meciuri. Poate doar ca in retur sa castige Steaua tot si e campioana. Normal ca ma gandesc la titlu pana in ultima secunda. La cate belele am avut turul asta, sa-i multumim lui Dumnezeu ca am ajuns la 32 de puncte", a spus Becali.

Gigi Becali a mentionat ca Gloria Bistrita a parut o echipa obosita in meciul cu Steaua. "Mi-am dat seama cat de greu e sa joci la trei zile. Bistrita n-a jucat nimic astazi, nu joaca asa de obicei. S-a vazut oboseala", a punctat Becali.

Explicand faptul ca la pauza l-a injurat pe arbitrul Marius Avram, Becali a spus: "Trebuia sa dea un galben… Asta e, te mai enervezi cand nu joaca echipa, mai zici de arbitru".

Finantatorul stelist a comentat si incidentul dintre stelistii Ionut Rada si Nicolae Dica, petrecut dupa fluierul final, cand cei doi au fost la un pas de incaierare. "Foarte bine ca s-au certat Dica si Rada. Dupa ce au fost la un pas sa se ia la bataie se impaca ei. Atmosfera negativa? Da, cele mai bune rezultate se obtin cu atmosfera negativa", a spus Becali. Dupa ce Rada si Dica au fost despartiti de antrenorul Marius Lacatus, spectatorii au scandat numele fundasului stelist.

Becali a mai spus si ca in iarna vor pleca de la steaua mai multi jucatori. "O sa plece multi de la Steaua in iarna. Vrea sa-l ia Newcastle pe Goian cu 5 milioane? Or vrea ei, dar nu-l dau eu. Care e pretul? 8-10 milioane", a mentionat Becali.

El a adaugat ca nu a discutat cu presedintele clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, fost manager general la FC Steaua, care a asistat la partida de luni. Becali a precizat ca in meciul de joi cu Unirea Urziceni, din optimile Cupei Romaniei, Steaua va evolua cu echipa a doua. "Mihai Stoica trebuia sa vina sa-si salute patronul. Voi fi patronul lui toata viata, alt patron n-o sa aiba. La Urziceni vom juca cu echipa a doua. Asta ne mai trebuie, sa jucam iar miercuri – sambata, ca si stam bine de tot fizic. Am dat ordin la Buzau sa joace si ei cu echipa a doua cu Dinamo. Ce-a patit Costel Bucur? Vai de pielea lui ce-a patit", a declarat Becali.

Antrenorul formatiei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat ca a venit la meciul Steaua – Gloria Bistrita pentru a vedea la lucru urmatoarele doua adversare ale echipei ialomitene: "Am venit sa vad Steaua cu care vom juca joi si Gloria cu care vom juca duminica. A fost un meci echilibrat. Steaua ramane Steaua. Am revenit dupa mult timp in Ghencea".

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a spus ca meciul dintre Steaua si Gloria a fost unul "darz" si a mentionat ca, in ciuda injuriilor care ii sunt adresate nu va renunta la proiectul de lege pentru combaterea huliganismului pe stadioane. "Sabau e antrenor foarte bun, Lacatus la fel daca a castigat. Bistrita e o surpriza placuta pentru mine. Steaua n-a jucat rau. Nu-mi retrag proiectul, e ca si iesit. Nu ma sperie nimic, nici DNA-ul", a punctat Dragomir.