Becali: Pentru mine cuvântul lui Moratti este ca un contract

Apropo.ro / 10.07.2007, 08:55
Becali: Pentru mine cuvântul lui Moratti este ca un contract
Impresarul Ioan Becali a declarat, într-un interviu la postul italian Sky, ca fundașul Cristian Chivu va merge la Internazionale Milano, daca AS Roma va ajunge la un acord cu gruparea milaneza în acest sens, subliniind și faptul ca pentru el conteaza foarte mult cuvântul

Impresarul Ioan Becali a declarat, într-un interviu la postul italian Sky, ca fundașul Cristian Chivu va merge la Internazionale Milano, daca AS Roma va ajunge la un acord cu gruparea milaneza în acest sens, subliniind și faptul ca pentru el conteaza foarte mult cuvântul patronului Massimo Moratti.

„Pentru mine cuvântul lui Moratti valoreaza cât un contract. Chivu va merge la Inter, daca Roma ajunge la un acord cu ei. Daca nu, ramâne la Trigoria. Moratti mi-a spus o cifra și mi-a spus ca are nevoie de baiat, dar a pus condiția ca gruparea romana sa fie de acord. M-a deranjat ca s-a spus ca am luat bani de la Moratti. Nu putem glumi cu așa ceva, cum pot lua un comision de la un club sau de la președinte când eu nu știu daca jucatorul va merge acolo?”, a spus Becali, citat de Il Mesagero.

Becali a dezmințit informațiile din presa spaniola conform carora, marți, se va întâlni cu directorul sportiv de la Real Madrid, Pedrag Mijatovici.”Mijatovici m-a sunat chiar și ieri și i-am spus pentru ultima oara ca Real nu ne intereseaza. Chivu prefera sa joace în Italia”, a spus Becali, care a menționat ca fratele sau, Victor, se va întâlni miercuri cu oficialii de la AS Roma: „Se va întâlni cu Daniele Prade (n.r. – directorul sportiv de la AS Roma), dar eu nu voi merge, decât daca e nevoie de un sfat în plus”.

Mediafax