Becali: Pleșan va evolua la Steaua în urmatoarele cinci sezoane

Apropo.ro / 06.08.2007, 11:27
Becali: Pleșan va evolua la Steaua în urmatoarele cinci sezoane
Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anunțat, luni, ca jucatorul echipei Poli Timișoara, Mihaița Pleșan, va evolua la echipa pregatita de Gheorghe Hagi în urmatoarele cinci sezoane. "M-am înțeles cu Marian Iancu. L-am vrut de mult timp cu

Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anunțat, luni, ca jucatorul echipei Poli Timișoara, Mihaița Pleșan, va evolua la echipa pregatita de Gheorghe Hagi în urmatoarele cinci sezoane.

„M-am înțeles cu Marian Iancu. L-am vrut de mult timp cu Mihaița. Aseara am vazut ca Pleșan era sa ajunga la Dinamo și m-am decis sa-l iau. Mi-a placut cum a jucat aseara. L-am sunat, am negociat, s-a sucit și azi l-am sunat și i-am spus: «Vino și lasa-l pe Borcea». Am oferit doar bani Timișoarei”, a spus Becali.

Pleșan ajunge în cele din urma la Steaua, dupa ce duminica seara, președintele clubului Poli Știința Timișoara, Marian Iancu, anunțase ca fotbalistul este aproape de a semna cu Dinamo.

Pleșan a declarat, luni, ca a ales cu sufletul sa vina la formația „roș-albastra”, contând foarte mult ca antrenor este Gheorghe Hagi.Aseara la ora 2.00, impresarul lui McKain, Marcel Popescu, arunca bomba. „Transferul lui McKain a cazut. Jucatorul nu o sa mai vina la Dinamo”. Cu toate ca il anuntau ca realizat, transferul fundasului Timisorean mai are acum numai sanse teoretice de a se realiza.

„Este adevarat ce a spus domnul Iancu. Ne-am inteles pentru McKain si Plesan”, spunea unul dintre actionarii lui Dinamo, Nicolae Badea. La doar o zi distanta, ambele transferuri au cazut, acum cand Plesan a semnat pentru cinci sezoane cu Steaua, iar McKain nu vrea sa auda de Dinamo.