Becali promite transferuri tari

Apropo.ro / 17.07.2007, 16:48
Becali promite transferuri tari
Gigi Becali spune ca este foarte aproape sa realizeze doua transferuri de marca, un coordonator, pe care va plati trei milioane de euro, si a un atacant, pe care va da un milion de euro. "V-am spus ca anul asta nu o sa mai suport sa concurez cu Borcea si Copos si o sa vedeti in curand

Gigi Becali spune ca este foarte aproape sa realizeze doua transferuri de marca, un coordonator, pe care va plati trei milioane de euro, si a un atacant, pe care va da un milion de euro.

„V-am spus ca anul asta nu o sa mai suport sa concurez cu Borcea si Copos si o sa vedeti in curand daca sunt specialist sau nu la fotbal. Mi-au prezentat Hagi si Adi Ilie niste jucatori, i-am vazut pe caseta si am ales un coordonator si un varf. Daca astia doi nu vor fi jucatori de mare clasa, nu o sa mai deschid gura niciodata despre fotbal. De 20 de ani Steaua nu a avut un coordonator si un atacant ca acestia”, a spus Becali.

„Nu pot sa va spun nici din ce tara, nici pretul. E vorba de mai multe milioane si s-ar putea sa ii platim clauza, daca gruparea nu accepta sa-l vanda. Are clauza de trei milioane de euro. Cred ca vineri, la meciul de prezentare, ii vedeti sigur. Coordonatorul e ceva de genul lui Maradona, iar atacantul asta e intre Eto’o si Henry. Unul joaca in Europa si unul nu. Mijlocasul are 21 de ani, iar atacantul 25”, a completat Becali.

Mirel Mircea