Becali: Și fara jumatate de echipa, Steaua nu se face de rîs cu Inter

Apropo.ro / 04.01.2005, 17:45
Becali: Și fara jumatate de echipa, Steaua nu se face de rîs cu Inter
Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca echipa sa nu se va face de rîs în meciul amical cu Internazionale Milano, programat pe 9 februarie, la Como, chiar daca mulți jucatori vor fi convocați la echipa naționala pentru partida de verificare cu Slovacia, care va

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca echipa sa nu se va face de rîs în meciul amical cu Internazionale Milano, programat pe 9 februarie, la Como, chiar daca mulți jucatori vor fi convocați la echipa naționala pentru partida de verificare cu Slovacia, care va avea loc în aceeași zi.

„Steaua nu se poate face de rîs chiar și fara jumatate de echipa, pentru ca avem un lot valoros. Unde-i lege nu-i tocmeala, daca avem jucatori convocați, sa se duca la naționala. Daca o sa fie înțelegere sa ni-i lase, bine, daca nu, la revedere! Sigur, am prefera sa ni-i lase, însa nimeni nu este mai presus de lege, iar jucatorii trebuie sa se prezinte la lot atunci, conform calendarului FIFA”, a spus Becali.

Oficialul stelist a menționat ca nu va fi niciodata în conflict cu cineva atunci cînd nu are dreptate. „În situația asta nu am dreptate. Atunci cînd nu am lasat jucatorii în turneul din Cipru, cînd era Iordanescu selecționer, dreptatea era de partea mea”, a comentat Becali.

Gigi Becali a afirmat ca selecționerul Victor Pițurca s-ar putea decide înca de acum daca îi va lasa pe jucatorii steliști la echipa pentru meciul cu Inter Milano. „De ce sa-l sun eu pe Pițurca? Eu vorbesc cu președintele Federației Române de Fotbal (n.r. – Mircea Sandu), Pițurca trebuie sa discute cu Zenga. Ce, eu sînt antrenor sa-l rog ceva pe Pițurca? El oricum știe exact care este situația”, a spus Becali.

Patronul FC Steaua a subliniat ca Victor Pițurca are probleme la echipa naționala și trebuie înțeles. „Și Pițurca are o situație dificila, trebuie sa-și faca o echipa, meciul de pe 9 februarie este primul și nu pot fi rautacios și sa spun ca nu ar fi înțelegator daca nu ne lasa jucatorii”, a adaugat Gigi Becali.

Mediafax