Becali spune ca Alexa a semnat cu Dinamo un contract pe trei ani

Apropo.ro / 04.02.2006, 13:47
Becali spune ca Alexa a semnat cu Dinamo un contract pe trei ani
Mijlocașul Dan Alexa, care a evoluat ultima oara la Beijing Guoan, a semnat un contract pe trei ani cu gruparea Dinamo București, înțelegere ce poate fi prelungita cu înca un an, a declarat, vineri, președintele clubului dinamovist, Ioan Becali. "Am primit acceptul

Mijlocașul Dan Alexa, care a evoluat ultima oara la Beijing Guoan, a semnat un contract pe trei ani cu gruparea Dinamo București, înțelegere ce poate fi prelungita cu înca un an, a declarat, vineri, președintele clubului dinamovist, Ioan Becali.

„Am primit acceptul ca Alexa sa joace, mâine (n.r. – sâmbata), în amicalul cu CS Otopeni, iar saptamâna viitoare se va realiza și transferul sau. El a semnat cu Dinamo pe trei ani, cu posibilitate de prelungire pentru înca unul, contractul sau fiind trimis la FIFA”, a afirmat Becali.

Oficialul dinamovist a spus ca începe sa se contureze deja echipa europeana pe care și-o dorește, ce are ca obiectiv câștigarea campionatului. Totuși, el a ținut sa precizeze ca nu va fi o tragedie o eventuala ratare a acestui obiectiv.

Ioan Becali a adaugat ca lotul ce va face deplasarea la Antalya pentru al doilea stagiu de pregatire din aceasta pauza competiționala va fi stabilit dupa partida amicala cu CS Otopeni. Potrivit oficialului dinamovist, dupa stagiul din Antalya vor fi desemnați jucatorii ce vor face parte din prima echipa și cei ce vor evolua la Dinamo II.

Becali a afirmat ca Vlad Munteanu nu s-a antrenat în ultimele zile din cauza unei accidentari și nu pentru ca ar fi intrat într-un conflict cu conducerea clubului.

Jucatorii dinamoviști, antrenorii și președintele Ioan Becali au fost vizitat, vineri, showroom-ul Porsche București Nord.

Mediafax