Becali : Steaua are nevoie de o minune pentru a câstiga la Madrid

Apropo.ro / 29.10.2006, 14:45
Becali : Steaua are nevoie de o minune pentru a câstiga la Madrid
Presedintele CA al FC Steaua, Gigi Becali, s-a declarat multumit de evolutia "ros-albastrilor" în repriza a doua a meciului cu Unirea Urziceni, câstigat, sâmbata, cu scorul de 3-0, însa crede ca este nevoie de o minune pentru ca formatia antrenata de Cosmin Olaroiu sa învinga pe Real

Presedintele CA al FC Steaua, Gigi Becali, s-a declarat multumit de evolutia „ros-albastrilor” în repriza a doua a meciului cu Unirea Urziceni, câstigat, sâmbata, cu scorul de 3-0, însa crede ca este nevoie de o minune pentru ca formatia antrenata de Cosmin Olaroiu sa învinga pe Real Madrid.

„Prima repriza nu prea mi-a placut, dar în a doua am jucat foarte bine. La 3-0, ce poti sa mai spui? Oli a încercat sa mai odihneasca jucatori. A fost un fel de antrenament”, a spus Becali.

Finantatorul stelist a subliniat ca nu are emotii înaintea meciului cu Real Madrid, programat miercuri, în deplasare, în etapa a IV-a a grupei E din Liga Campionilor, pentru ca Steaua „nu are nimic de pierdut”. El considera, însa, ca pentru a obtine un rezultat pozitiv la Madrid, „ros-albastrii” vor trebui sa joace ofensiv. „Numai o minune sa se întâmple la Madrid, altfel nu se poate. Real te-a umilit aici, cum poti pleca optimist? Daca nu joci ofensiv acolo, n-ai nicio sansa, te paseaza pâna te spulbera. E ca si cum îti dau tie numai eu pumni si tu nimic. N-ai nicio sansa”, a precizat Becali.

Întrebat daca Steaua ar fi avut mai multe sanse sa se întoarca de la Madrid cu un rezultat bun, daca ar fi putut conta si pe serviciile capitanului Mirel Radoi, nerefacut dupa o operatie la genunchiul drept, Gigi Becali a raspuns: „Cu siguranta, cu Radoi în teren Steaua ar fi mult mai puternica, dar si cu el în teren nu poti sa stii ce s-ar fi întâmplat”.

Becali este convins ca în partida cu Real Madrid în poarta Stelei titular va fi Cornel Cernea. „N-am avut ocazia sa-l vedem pe Cernea pâna acum, dar o sa-l vedem cu Real. Carlos o sa intre, dar sa termine cartea mai întâi”, a spus Becali, aluzie la informatiile potrivit carora portarul lusitan intentioneaza sa scrie o carte despre experienta traita în România, dupa transferul la Steaua.

Partida Real Madrid – Steaua se va disputa miercuri, la ora 21.45, si va fi transmisa în direct de Pro TV.

Mediafax