Becali: „Suporterii iubesc mai mult Steaua decat mine!” (Sport.ro)

Apropo.ro / 03.03.2009, 09:02
Becali:
"Nu am nimic in comun cu suporterii", spune Gigi Becali, care admite ca s-a daruit trup si suflet pentru Steaua, insa este dispus sa renunte, scrie Sport.ro.

"Nu am nimic in comun cu suporterii", spune Gigi Becali, care admite ca s-a daruit trup si suflet pentru Steaua, insa este dispus sa renunte.

"Dupa tot ce am investit la Steaua, am iesit 40 de milioane gaura. Mie trebuie sa-mi multumeasca CFR, Dinamo, Timisoara, Rapid, Urziceni si Vaslui – daca nu faceam eu puncte, nu vedeau niciodata Europa. Dinamo a adus trei surcele", a spus Becali.

"Oamenii cu care lucrez ma iubesc foarte mult. Bodyguarzii mei au vila in Pipera. Nu am lasat niciodata impresia ca oamenii sunt subalternii mei, ci prietenii mei. Am incercat sa ma impac cu suporterii in toate felurile, dar nu am reusit pentru ca nu am nimic in comun cu ei. Singurul lucru pe care il avem in comun este Steaua. Probabil ca ei o iubesc mai mult ca mine. Eu daca plec de la Steaua, ma duc la alta echipa si o iubesc pe aia. Fanii nu visau in viata lor ce am facut eu pentru Steaua", a mai spus Gigi Becali.

Â