Becali sustine ca Steaua are un lot de Liga Campionilor

Apropo.ro / 04.05.2004, 09:00
Becali sustine ca Steaua are un lot de Liga Campionilor
Patronul Gigi Becali a declarat, luni, ca echipa Steaua are, în acest moment, un lot de Liga Campionilor și considera ca gruparea din Bulevardul Ghencea s-ar descurca în principala competiție europeana intercluburi.  "Nu cred ca vom mai pierde nici un meci din acest campionat,

Patronul Gigi Becali a declarat, luni, ca echipa Steaua are, în acest moment, un lot de Liga Campionilor și considera ca gruparea din Bulevardul Ghencea s-ar descurca în principala competiție europeana intercluburi.

 „Nu cred ca vom mai pierde nici un meci din acest campionat, însa titlul depinde de noroc sau de ghinion. Cine va vrea Dumnezeu… Dumnezeu a cam ținut cu Dinamo, dar probabil își va întoarce fața și spre noi. Însa nu mai sînt emoții atît de mari cînd avem deja locul doi și participarea într-o cupa europeana asigurate. Dinamo nu a cîștigat numai prin noroc, a și jucat. Au o echipa buna. Steaua și Dinamo vor juca clar în cupele europene, dar vom vedea daca merita. Steaua are acum lotul pe care eu mi l-am dorit, lot de Liga Campionilor. Cred ca ar face fața acestei competiții. Nu ne-am face de rîs”, a declarat Becali.

Președintele stelist a menționat ca Steaua ar trebui fie data ca exemplu. „Am depus actele la FRF și conform acestora, trebuie sa primim certificatul de club profesionist de fotbal, pentru ca Steaua trebuie sa fie data ca exemplu în ceea ce privește organizarea, baza sportiva și bugetul. Nu mai avem nici un fel de datorii de cînd eu am preluat acest club”, a spus Becali.

Becali nu crede declarațiile patronului clubului Universitatea Craiova, Dinel Staicu, conform carora gruparea olteana ar juca cu echipa de tineret în meciul cu Steaua. „Asta ar însemna sa piarda meciul cu noi și locul al treilea, ceea ce este exclus”, a menționat Becali.

Președintele clubului Steaua a declarat ca va fi suporter al echipei Rapid la meciul dintre gruparea giuleșteana și Dinamo, din etapa a XXVI-a a Diviziei A. „Voi ține cu Rapid. Voi avea cele mai mari emoții, deoarece reprezinta una dintre cele mai mari șanse de a reveni pe primul loc în clasamentul Diviziei A. Nu este cazul sa motivez financiar echipa Rapid. Au bani și mai este vorba și de interesul și de orgoliul lor”, a precizat Becali.

Becali a declarat ca i-ar placea sa îl vada pe fundașul echipei Steaua, Mirel Radoi, la clubul Real Madrid. „Imediat dupa partida România-Germania, Radoi a facut poza cu tricoul echipei Real, însa acest lucru nu înseamna ca este deja acolo. Eu aș vrea sa îl vad pe Radoi la Madrid sau la o alta echipa mare, unde sa îi fie bine, pentru ca este un jucator de mare valoare”, a spus Becali.

Președintele stelist a precizat ca nu se va mai certa cu oamenii din fotbal. „Este cazul sa termin cu certurile. O sa îmi iau unele masuri de precauție: am sa stau la mine în Ghencea și am sa vorbesc numai despre echipa mea. Sa nu ma mai întrebați niciodata de Dinamo sau de Rapid pentru ca nu o sa va raspund. Întrebați-ma numai de Steaua. La alte meciuri nu o sa ma mai duc, la echipa naționala sau la alte cluburi, pentru ca sa nu mai am surprize. Este o masura de protecție, ca sa nu ma mai cert cu nimeni. O sa vorbesc numai despre Steaua și politica. Poate chiar o sa ma retrag din unele afaceri pentru a ma dedica acestor doua domenii. În afaceri mi se cauta întotdeauna nod în papura, mereu sînt controale și anchete”, a spus Becali.

Mediafax