Bechtel achiziționeaza materiale de construcții de pe piața neagra

Apropo.ro / 05.06.2007, 15:36
Bechtel achiziționeaza materiale de construcții de pe piața neagra
Garda de Mediu Bihor a amendat patru firme care exploateaza ilegal balastiere din județul Bihor, vânzând nisip și piatra firmei Bechtel, fara a avea acest drept, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit subprefectului județului Bihor, Traian Abrudan, Garda de

Garda de Mediu Bihor a amendat patru firme care exploateaza ilegal balastiere din județul Bihor, vânzând nisip și piatra firmei Bechtel, fara a avea acest drept, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit subprefectului județului Bihor, Traian Abrudan, Garda de Mediu a dat amenzi în valoare de 180.000 lei, iar Inspecția de Stat în Construcții în cuantum de alte câteva mii de lei.

Abrudan a declarat, într-o conferința de presa, ca a atenționat deja societatea Bechtel sa nu mai cumpere materiale de construcții în condiții nelegale.

De asemenea, Abrudan a solicitat Garzii de Mediu, Poliției și Inspecției de Stat în Construcții, precum și primarilor localitaților din Valea Crișului Repede, acolo unde sunt cele mai multe cariere clandestine, sa nu mai tolereze exploatarile ilegale, în caz contrar Prefectura urmând sa sesizeze Parchetul de pe lânga Tribunalul Bihor.

Mediafax