Beckham a fost convins de soție sa nu renunțe la naționala

Apropo.ro / 09.07.2004, 09:52
Beckham a fost convins de soție sa nu renunțe la naționala
Cotidianul "The Sun" noteaza, în ediția de sîmbata, ca fotbalistul echipei Real Madrid, David Beckham, i-a spus soției sale Victoria, dupa Euro-2004, ca vrea sa se retraga din reprezentativa Angliei, însa a fost convins de fosta Posh Spice sa nu renunțe la echipa

Cotidianul „The Sun” noteaza, în ediția de sîmbata, ca fotbalistul echipei Real Madrid, David Beckham, i-a spus soției sale Victoria, dupa Euro-2004, ca vrea sa se retraga din reprezentativa Angliei, însa a fost convins de fosta Posh Spice sa nu renunțe la echipa naționala.

„David Beckham a fost atît de afectat de ratarile penaltiurilor de la Euro-2004, încît i-a spus soției sale Posh: «Ma retrag. Nu mai pot continua. Sînt terminat»”, noteaza „The Sun”.

Potrivit unei persoane din anturajul fotbalistului, Beckham era hotarît sa renunțe la prima reprezentativa. „I-a spus Victoriei ca nu mai are sens sa continue dupa evoluțiile slabe pe care le-a avut la Euro-2004. Victoria este însa extraordinara. A discutat cu el și a reușit sa îl faca sa se razgîndeasca”, a precizat persoana respectiva, care a adaugat ca Victoria i-a spus fotbalistului ca a trecut printr-o situație mult mai dificila la Cupa Mondiala din 1998, cînd a fost eliminat în meciul cu Argentina.

Mediafax