Beckham este incert pentru meciul cu Polonia

Apropo.ro / 07.09.2004, 10:48
Beckham este incert pentru meciul cu Polonia
Internaționalul englez David Beckham este incert pentru partida pe care reprezentativa țarii sale o va disputa, miercuri, în deplasare, împotriva echipei naționale a Poloniei, în grupa a șasea preliminara a Cupei Mondiale din 2006. Fotbalistul echipei Real Madrid a

Internaționalul englez David Beckham este incert pentru partida pe care reprezentativa țarii sale o va disputa, miercuri, în deplasare, împotriva echipei naționale a Poloniei, în grupa a șasea preliminara a Cupei Mondiale din 2006.

Fotbalistul echipei Real Madrid a parasit mai devreme antrenamentul de luni al echipei naționale, resimțind o serie de dureri în zona coastelor. Beckham s-a accidentat în meciul pe care Anglia l-a disputat, sîmbata, în deplasare, în compania selecționatei Austriei, încheiat la egalitate, scor 2-2, în preliminariile CM-2006.

„Beckham s-a simțit rau luni și va ramîne sub supravegherea echipei de medici a primei reprezentative”, a anunțat Federația Engleza de Fotbal (FA), într-un comunicat.

Și fotbalistul Steven Gerrard a încheiat mai devreme ședința de pregatire de luni. El s-a lovit la abdomen în timpul antrenamentului de joi al reprezentativei Angliei, dar a putut evolua în meciul cu Austria, în care a și înscris cel de-al doilea gol al echipei sale. În comunicatul dat publicitații de FA se menționeaza ca Gerrard a fost trimis mai devreme în vestiar pentru a nu risca o recidiva.

Mediafax