Beckham i-a promis sotiei sale ca va reveni în campionatul englez

Apropo.ro / 26.04.2004, 10:04
Beckham i-a promis sotiei sale ca va reveni în campionatul englez
Fotbalistul echipei Real Madrid, David Beckham, i-a promis soției sale Victoria ca va reveni, din sezonul viitor, în campionatul Angliei, a anunțat cotidianul "Daily Mirror".  "Beckham i-a spus soției sale ca nu se va mai transfera niciodata la un club din strainatate, pentru

Fotbalistul echipei Real Madrid, David Beckham, i-a promis soției sale Victoria ca va reveni, din sezonul viitor, în campionatul Angliei, a anunțat cotidianul „Daily Mirror”.

 „Beckham i-a spus soției sale ca nu se va mai transfera niciodata la un club din strainatate, pentru a-și salva casnicia”, scrie jurnalul britanic.

Potrivit sursei citate, fotbalistul, în vîrsta de 28 de ani, care a semnat, recent, un contract în valoare de doua milioane de lire sterline cu compania Gillette, i-a spus unui prieten ca va reveni în Anglia pentru familie. „Deși i-a placut foarte mult sa joace la Real Madrid, David i-a promis Victoriei ca va reveni în Premiership la începutul noului sezon. El știe ca acesta este cel mai bun mod de a-și salva casnicia și își dorește acest lucru mai mult decît orice”, a declarat o persoana din anturajul fotbalistului.

Cotidianul „Daily Mirror” menționeaza ca, dintre cluburile din Anglia, cele mai multe șanse de a-l achiziționa pe Beckham le are Chelsea, care are deja pregatit pentru internaționalul englez un contract în valoare de 100 de milioane de lire sterline. „Fotbalistul englez ar vrea sa se transfere la Arsenal, dar consilierii sai știu ca clubul londonez nu are suficienți bani ca sa obțina contractul sau de la Real Madrid și sa îi satisfaca pretențiile financiare”, noteaza jurnalul britanic.

Beckham ar dori, de asemenea, sa revina la Manchester United, dar soția sa nu este de acord. „Victoria i-a spus clar ca îl vrea acasa, în Hertfordshire, în permanența, deci o revenire la Manchester este exclusa. Aceasta înseamna ca singura opțiune este sa joace la una dintre marile echipe londoneze”, a afirmat un prieten al jucatorului englez.

David și Victoria Beckham au luat masa, sîmbata, la un restaurant din Madrid, împreuna cu cei doi fii ai lor, Brooklyn și Romeo.

Mediafax