Beckham i-a trimis sms-uri erotice modelului Esther Canadas

Apropo.ro / 03.05.2005, 10:16
Beckham i-a trimis sms-uri erotice modelului Esther Canadas
Fotbalistul echipei Real Madrid, David Beckham, i-a trimis sms-uri cu conținut erotic modelului Esther Canadas în anul 2003, susține publicația News of the World. Fosta bona a fiilor lui Beckham, Abigail Gibson, a afirmat, saptamîna trecuta, ca a gasit pe telefonul mobil


Fotbalistul echipei Real Madrid, David Beckham, i-a trimis sms-uri cu conținut erotic modelului Esther Canadas în anul 2003, susține publicația News of the World.

Fosta bona a fiilor lui Beckham, Abigail Gibson, a afirmat, saptamîna trecuta, ca a gasit pe telefonul mobil al fotbalistului cîteva mesaje trimise de acesta la un numar pe care nu l-a recunoscut.

„Calatorie placuta, draga mea, mi-aș fi dorit foarte mult sa fiu în patul tau acum” și „Hola x” sînt doua dintre aceste sms-uri.

News of the World noteaza ca mesajele lui Beckham îi erau adresate modelului Esther Canadas și au fost trimise dupa ce a cunoscut-o pe aceasta la o petrecere organizata, în 2003, de Ronaldo. Publicația menționeaza ca numarul pe care fosta bona nu l-a recunoscut era al unui telefon mobil deținut de agenția SS&M Model Management, a carei vedeta este Canadas. Una dintre fostele garzi de corp ale fotbalistului, care este prieten cu Canadas, a confirmat ca numarul de telefon este al modelului.

Abigail Gibson a descoperit sms-urile în iarna anului 2003, cînd fiul mijlociu al fotbalistului, Romeo, a avut un mic accident, iar bona trebuia sa pastreze în permanența legatura cu soția lui Beckham, Victoria. Telefonul ei mobil era stricat, iar jucatorul i-a dat vechiul lui telefon pentru a putea pastra legatura. „Cînd în presa a aparut povestea cu Rebecca Loos am devenit suspicioasa, m-am uitat în sms-urile pastrate la rubrica «sent» și am gasit acele mesaje. Am sunat la numarul respectiv. Era o persoana cu accent spaniol care își înregistrase casuța vocala în engleza. Nu știu cine era”, a declarat Gibson.

Mediafax