Beckham își dorește în dar de ziua sa titlul în Spania

Apropo.ro / 04.05.2005, 10:45
Beckham își dorește în dar de ziua sa titlul în Spania
Fotbalistul echipei Real Madrid, David Beckham, care a împlinit, luni, 30 de ani, a declarat ca își dorește sa primeasca în dar cîștigarea campionatului Spaniei, informeaza cotidianul AS. "Vreau titlul. Este ceea ce îmi doresc sa primesc în dar. De cînd am venit la


Fotbalistul echipei Real Madrid, David Beckham, care a împlinit, luni, 30 de ani, a declarat ca își dorește sa primeasca în dar cîștigarea campionatului Spaniei, informeaza cotidianul AS.

„Vreau titlul. Este ceea ce îmi doresc sa primesc în dar. De cînd am venit la Real Madrid nu am obținut nici un titlu și cred ca este momentul sa o fac. Bineînțeles ca vreau și ca familia mea, parinții, fiii și soția mea sa fie bine. Sa fie sanatoși și sa fie în continuare fericiți în Spania”, a spus internaționalul englez.

Beckham a primit din partea cotidianului AS un tort cu steagul Angliei și emblema clubului Real Madrid. „Mulțumesc, este o mare surpriza. Fiilor mei le va placea foarte mult. Își vor baga degetele ca sa-l manînce”, a afirmat fotbalistul.

David Beckham a precizat ca și-ar dori sa mai poata juca înca șase sau șapte ani. „Vreau sa joc cît mai mult și ca acest lucru sa se întîmple la Real Madrid. Sînt foarte fericit”, a adaugat mijlocașul.

Potrivit cotidianului The Sun, Beckham își petrece ziua de naștere la Veneția, împreuna cu soția sa Victoria. „Se pare ca fotbalistul și Posh stau la reședința prietenului lor cel bun, Elton John, situata în apropierea hotelului Cipriani, unul dintre cele mai scumpe din lume”, scrie jurnalul britanic.

Cuplul a plecat la Veneția duminica și urmeaza sa ramîna doua zile în orașul italian. „Victoria dorea sa faca ceva special pentru David și nu exista nici un loc mai romantic în Europa decît Veneția. Ei iubesc acest oraș”, a declarat o persoana din anturajul celor doi.

Victoria Beckham va organiza, saptamîna viitoare, la reședința din Madrid, o petrecere aniversara pentru care va plati 500.000 de lire sterline.

Beckham s-a accidentat în meciul cu Real Sociedad, scor 2-0, disputat, sîmbata, în etapa a XXXV-a a campionatului Spaniei. Mijlocașul s-a lovit la degetul mare al piciorului drept în timpul unui contact cu fotbalistul rus Valeri Karpin.

„Medicii au diagnosticat o artrita puternica, care nu ar trebui, însa, sa îl împiedice pe fotbalistul englez sa evolueze, sîmbata, în meciul cu Racing Santander”, se menționeaza într-un comunicat al clubului Real Madrid.

Mediafax