Beckham nu renunța la banderola de capitan

Apropo.ro / 26.06.2004, 11:29
Beckham nu renunța la banderola de capitan
Mijlocașul David Beckham a declarat, vineri, ca nu intenționeaza sa renunțe la rolul de capitan al reprezentativei Angliei, deși aceasta echipa a fost eliminata de la Euro-2004, informeaza site-ul sportinglife.com. "Sînt capitanul Angliei. Nu voi renunța la aceasta


Mijlocașul David Beckham a declarat, vineri, ca nu intenționeaza sa renunțe la rolul de capitan al reprezentativei Angliei, deși aceasta echipa a fost eliminata de la Euro-2004, informeaza site-ul sportinglife.com.

„Sînt capitanul Angliei. Nu voi renunța la aceasta poziție. Sînt mîndru ca sînt capitanul echipei Angliei. Voi renunța doar daca cineva mi-o va cere, iar acesta ar trebui sa fie antrenorul. Eu sînt o persoana puternica. De fiecare data cînd sînt criticat de cineva revin luptîndu-ma mai tare”, a spus Beckham.

Fotbalistul a precizat ca îl susține pe selecționerul Sven Goran Eriksson. „Îl respect pe Sven ca persoana și ca antrenor și vrem cu toții ca el sa ramîna selecționer”, a adaugat Beckham.

David Beckham a ratat prima dintre loviturile de departajare de la meciul Portugalia – Anglia, scor 8-7, în urma caruia selecționata antrenata de Luiz Felipe Scolari s-a calificat în semifinalele Euro-2004.

Mediafax