Beckham o are la mana pe nevasta-sa

De: Dragos Tanase / 31.01.2008, 15:38
Beckham o are la mana pe nevasta-sa
Fotbalistul echipei Los Angeles Galaxy, David Beckham, a dat 3.360 de euro pentru a-si tatua pe antebratul stang imaginea sotiei sale Victoria.

Fotbalistul echipei Los Angeles Galaxy, David Beckham, a platit 3.360 de euro pentru a-si tatua pe antebratul stang imaginea sotiei sale Victoria, care apare ca un inger dezbracat, informeaza presa engleza.

Acesta este al 11-lea tatuaj al lui David Beckham, care mai are pe corp, intre altele, numele Victoriei si ale celor trei copii ai lor: Brooklyn, Romeo si Cruz.

Citeste motivatia jucatorului britanic pe Mediafax.ro

Desi David o vede ca pe un inger, Victoria nu are picioare perfecte

Victoria Beckham, fosta membra a trupei Spice Girls, a primit titlul de vedeta cu cele mai urate picioare din showbiz, in timp ce actrita Kelly Brook s-a situat pe primul loc in topul celebritatilor cu cele mai frumoase picioare, in urma unui sondaj realizat de o firma de ciorapi, informeaza The Sun.

In topul vedetelor cu cele mai urate picioare, alaturi de Posh, sotia fotbalistului David Beckham, s-au clasat Madonna, starul reality show-ului "Simple Life" Nicole Richie si Teri Hatcher, vedeta serialului de televiziune "Neveste disperate".