Beckham ramane la Manchester

Apropo.ro / 02.12.2001, 20:42
Beckham ramane la Manchester
David Beckham a declarat ca doreste sa evolueze in continuare la formatia Manchester United, in ciuda zvonurilor potrivit carora ar exista neintelegeri intre el si conducerea clubului englez privind reinnoirea contractului "Am demonstrat in ultimii zece ani ca sint atasat de acest club


David Beckham a declarat ca doreste sa evolueze in continuare la formatia Manchester United, in ciuda zvonurilor potrivit carora ar exista neintelegeri intre el si conducerea clubului englez privind reinnoirea contractului

„Am demonstrat in ultimii zece ani ca sint atasat de acest club si cred ca am lucrat foarte mult pentru a dobindi statutul pe care il am in prezent. Vreau sa continui sa joc la Manchester United, aceasta este echipa mea si suporterii au fost intotdeauna alaturi de mine”, a declarat jucatorul englez, desemnat recent personalitatea sportiva a anului 2001 in Marea Britanie.

Beckham, capitanul echipei Manchester, a precizat ca relatia sa cu antrenorul Alex Ferguson este in continuare buna, in ciuda faptului care a ramas pe banca de rezerve la ultimele doua meciuri disputate de formatia engleza.

„Cred ca aveam nevoie de odihna. Nu am recunoscut niciodata in fata nimanui, dar probabil ca trebuia sa iau o pauza. Orice jucator simte nevoia sa se odihneasca. Mi-ar placea sa joc in toate meciurile, dar acest lucru nu este posibil”, a adaugat Beckham.

Mijlocasul englez a mai precizat ca respecta decizia antrenorului Ferguson de a-l lasa pe banca de rezerve, dar nu este de acord cu opinia acestuia referitoare la faptul ca Manchester United mai are putine sanse de a-si apara titlul national, in urma infringerii inregistrate in fata echipei West Ham United.

„Toti jucatorii trebuie sa creada in continuare ca mai avem o sansa de a ne apara titlul, desi va fi foarte dificil. Nu stiu de ce am ajuns in aceasta situatie, dar echipa va ramine unita”, a mai precizat Beckham.
Sursa:www.mediafax.ro
UEFA va lua pe 13 decembrie o decizie în privinta reformarii Ligii, pentru care exista doua variante

UEFA vrea sa reformeze Liga. Forul european a solicitat deja celor 4 firme de marketing interesate de obtinerea drepturilor pentru perioada 2003-2007 sa se gîndeasca la un format cu 24 de echipe. Motivul?

„În actuala formula, cu 32 de echipe, sînt prea multe meciuri. Televiziunile transmit din abundenta, lumea a început sa se sature si exista riscul scaderii audientei”, a explicat miercuri directorul general UEFA, Gerhard Aigner (foto). Variantele care s-au conturat sînt doua.

Una presupune ramînerea la 32 de echipe si desfiintarea fazei secunde a grupelor. Avantaj: 13 etape în loc de 17, cîte joaca acum finalistele. Dezavantaj: Mai putini bani.

A doua, sustinuta de forul european, propune 24 echipe la start, împartite în patru grupe de cîte sase, în „sferturi” calificîndu-se primele doua clasate. Avantaj: 10 meciuri garantate pentru fiecare echipa si doua etape mai putin fata de actuala formula. Dezavantaj: Spania, Italia, Germania si Anglia ar avea la start numai doua echipe în loc de trei sau patru cîte au acum. Forul european va decide pe 13 decembrie.
Sursa:www.prosport.ro
Fotbal intern: Victorie chinuita

Fotbal extern: Psiholog pentru Galatasaray

Alte sporturi: Franta a castigat Cupa Davis



Antrenorul echipei Olympique Marseille, croatul Tomislav Ivici, a fost spitalizat din cauza unei probleme cardiace, au anuntat, simbata, responsabili ai clubului francez de fotbal, citati de AFP.

Oficialii gruparii Olympique Marseille au precizat ca Ivici s-a prezentat la spitalul din Timone pentru a se supune, din precautie, unor controale la inima. Medicii de la spitalul din Timone au decis sa-l tina sub observatie pe Ivici pina duminica dimineata.

Potrivit postului de radio privat RTL, Ivici, in virsta de 68 de ani, s-a confruntat, in ultimele luni, cu dureri la inima. Tehnicianul croat a renuntat, in luna decembrie 2000, la postul de antrenor al formatiei Standard Liege dupa ce a suferit un atac cardiac, in timpul unui antrenament.

Ivici este al treilea antrenor de fotbal care a fost spitalizat, in ultimele luni, din cauza unor afectiuni cardiace. Antrenorul francez al echipei FC Liverpool, Gerard Houllier, a fost supus unei operatii pe cord la mijlocul lunii octombrie, iar antrenorul formatiei Auxerre, Guy Roux, a fost operat in urma cu o saptamina.
Sursa:www.mediafax.ro