Beckham s-a mutat in castel

Apropo.ro / 07.07.2002, 14:05
Beckham s-a mutat in castel
Noua resedinta de lux a jucatorului lui Manchester United este o constructie ridicata în 1812 INEDIT Constantin Popescu Cu doua luni înaintea nasterii celui de-al doilea copil, familia Beckham s-a mutat într-o noua locuinta. Considerînd ca apartamentul ocupat în Manchester nu

Noua resedinta de lux a jucatorului lui Manchester United este o constructie ridicata în 1812

INEDIT

Constantin Popescu
Cu doua luni înaintea nasterii celui de-al doilea copil, familia Beckham s-a mutat într-o noua locuinta. Considerînd ca apartamentul ocupat în Manchester nu ofera un spatiu suficient prin cele sase camere, David, sotia Victoria si fiul lor, Brooklyn, s-au transferat într-o resedinta mai încapatoare. Aceasta e un vechi castel, Hollinshead House, construit în 1812 si plasat în comitatul englez Cheshire. Vedeta lui Manchester United pusese de cîteva luni ochii pe el, dar nu s-a hotarît sa-l cumpere în preziua plecarii la Mondialul din Japonia si Coreea de Sud.

Situat nu departe de terenurile de antrenament ale „diavolilor rosii”, castelul ofera lejeritatea dorita. Plasat într-o zona retrasa, drumul de acces fiind privat, Hollinshead House e compus din trei corpuri, totalul camerelor locuibile fiind de 15. Victoria s-a ocupat de amenajarea lor, cît timp David s-a aflat în Asia. La întoarcere, castelul era dichisit ca la carte, transformat într-o resedinta de lux, în care familia Beckham va sta pe toata durata stagiunii fotbalistice, intersezonul fiind rezervat plecarilor în vacanta.

Renovarile au costat 7 milioane de euro
Pentru ca Hollinshead House sa aiba toate facilitatile dorite, familia Beckham a trebuit sa bage serios mîna în buzunar. 7 milioane de euro au costat amenajarile. O atentie speciala s-a acordat celor 5 dormitoare, ale caror decoratiuni le-a ales Victoria, fiecare pe o culoare aparte. O atentie importanta s-a aratat si camerei de ascultat muzica, dotata cu toata aparatura posibila. Partea cea mai spectaculoasa a castelului este considerata însa piscina acoperita. Aceasta e amplasata în corpul din stînga al edificiului, iar intrarea se face direct din dormitorul principal printr-o scara în spirala.

750.000 de euro pentru locul de joaca
Micutul Brooklyn nu a fost omis din planurile lui David Beckham. La solicitarea sa expresa, lînga castel a fost amenajat un spatiu generos unde pustiul de patru ani sa se poata juca. Suma cheltuita pentru ca respectivului loc sa nu-i lipseasca nimic, inclusiv o minipiscina, a fost de 750.000 de euro.

Victoria la tribunal
Abia mutata în noua casa, Victoria a primit o citatie de la tribunal. Ea a fost data în judecata pentru defaimare de patronul unui local, pe care l-a acuzat de faptul ca vinde autografe false ale lui David. Incidentul s-a petrecut în aprilie, cînd membra fostului grup Spice Girls a intrat în respectivul bar si s-a revoltat cînd a vazut ca obiecte cu semnatura sotului sînt cumparate ca pîinea calda. Deoarece a apreciat ca scandalul a provocat însemnate pierderi economice, responsabilul barului a apelat la justitie. El solicita Victoriei despagubiri în valoare de 780.000 de euro, precum si plata cheltuielilor de judecata, circa 160.000 de dolari.

www.prosport.ro