Beckham tentat sa revina la Manchester daca pleaca Ferguson

Apropo.ro / 05.05.2004, 09:56
Beckham tentat sa revina la Manchester daca pleaca Ferguson
Mijlocașul echipei Real Madrid, David Beckham, ar fi dispus sa revina la formația Manchester United doar în cazul în care managerul Alex Ferguson parasește gruparea engleza, informeaza cotidianul britanic "The Sun". Conducerea clubului l-a contactat pe Beckham pentru o

Mijlocașul echipei Real Madrid, David Beckham, ar fi dispus sa revina la formația Manchester United doar în cazul în care managerul Alex Ferguson parasește gruparea engleza, informeaza cotidianul britanic „The Sun”.

Conducerea clubului l-a contactat pe Beckham pentru o eventuala revenire, din vara, la Manchester, consilierii fotbalistului confirmînd un raspuns afirmativ din partea fotbalistului, însa doar în cazul în care actualul antrenor, Alex Ferguson, parasește echipa.

Jucatorul, în vîrsta de 29 de ani, a fost nevoit sa paraseasca, sezonul trecut, echipa Manchester United, în urma unor neînțelegeri cu Ferguson. Beckham s-a alaturat clubului spaniol Real Madrid pentru suma de 25 de milioane de lire sterline, însa este determinat sa revina în Anglia, în urma scandalurilor amoroase care i-au afectat viața personala.

Fotbalistul englez este înca proprietarul unei reședințe în apropiere de Manchester și ține legatura cu fostul sau coechipier Gary Neville.

Conducerea clubului Manchester United dorește sa își întareasca lotul pentru sezonul viitor, dupa ce în acest an echipa a pierdut titlul în Anglia și a fost eliminata în optimile de finala ale Ligii Campionilor.

Impresarii lui Beckham au fost contactați și de clubul Chelsea, cu care urmeaza sa negocieze dupa turneul final al Campionatului European din acest an. De asemenea, de achiziționarea lui Beckham este interesat și antrenorul echipei Arsenal Londra, Arsene Wenger.

Mediafax